Beauty

Alles over micro-concealing en de voordelen ervan

Alles over micro-concealing en de voordelen ervan

Zo lang make-up bestaat, zullen er ook beautytrends blijven bestaan. Je kan nou eenmaal veel kanten op met make-up en artiesten zijn altijd bezig om de nieuwste trends te ontdekken. Zo ook met deze trend: micro-concealing.

Hoe meer we over micro-concealing te weten komen, hoe meer het erop lijkt dat deze trend voor veel gelegenheden een handige stap zou kunnen zijn. Met micro-concealing laat jij je favoriete concealer de hoofdrol spelen. 

Wat is micro-concealing?

Gebruik jij deze techniek? Dan doe je zorgvuldig concealer op de plekjes op je huid die het nodig hebben. De techniek is perfect als je voor de 'no make-up look' gaat, een natuurlijke look die bijna als een tweede huid aanvoelt. Om de look te kunnen maken, heb jij je favoriete concealer en een zachte make-up kwast nodig.

Doe een beetje concealer op je kwast en zet dit op een oppervlakte die je liever verborgen wilt houden. Vervolgens smeer je het product licht uit over de plek waar het om gaat. Probeer zo min mogelijk druk uit te oefenen op je kwast. Ga vervolgens nog met je vinger over de plek heen om de concealer goed in je huid te krijgen.

Waar het bij micro-concealing om gaat? Het vieren van de natuurlijke textuur van je huid. Elke huid is namelijk prachtig en mag gezien worden! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Zalando (@zalando) op

De beste concealers

Om de look te kunnen maken is het handig om de juiste concealer te hebben. Dit is immers het enige make-up product die je nodig hebt. Om de juiste concealer te vinden, is het handig om te kijken naar de dekking. De dekking bepaalt in hoeverre deze concealer je plekjes verbergt.

 

Weet jij hoelang het duurt voordat je favoriete parfum over de datum is? Lees dan dit, wij zochten het voor je uit!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top