Interior

Zo krijg je net zo een prachtig huis als Athena Calderone

Zo krijg je net zo een prachtig huis als Athena Calderone

Misschien zegt de naam Athena Calderone je niet direct wat. Deze liefhebber van alles wat mooi en fijn is, woont in New York en is een schrijfster, interieurstylist én zet met gemak de meest lekkere en mooie gerechten op tafel. Ook is ze de eigenaar van website Eyeswoon. 

Als je een fervent gebruiker bent van Pinterest en je voorkeur uitgaat naar interieur, heb je vast wel een plaatje van haar waanzinnige huis in Brooklyn voorbij zien komen. De prachtige Camaleonda bank van Mario Bellini is maar één van de prachtstukken in haar stulpje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Athena Calderone (@eyeswoon) op

Voor The Cut opende Athena de deuren van haar woning in New York. Als je nog niet verliefd was op haar woonkamer, dan wordt je dat nu wel en ook op de rest van haar huis. Ondanks dat ze een hoop klassieke stukken voor de inrichting heeft gebruikt, is het een ruimte die modern en luchtig aan doet.

Wil je haar stijl een beetje evenaren? Laat je dan inspireren door de beelden van haar huis hierboven en de producten om te shoppen hieronder. Meer foto's zien van haar woning? Klik dan hier.

 
Beeld: YouTube / The Cut
Deel dit artikel
Back to top