Fashion

De printjes waar wij in 2020 zeker investeren

De printjes waar wij in 2020 zeker investeren

Printjes zijn de perfecte oplossing om je outfit een finishing touch te geven. Ze fleuren je look op, maken het chiquer of juist meer casual. Printjes zijn overal en door de jaren heen hebben steeds verschillende patronen een speciaal plekje in ons hart verdiend. Ook tijdens de coutureweken zagen we volop nieuwe en oude prints in een nieuw jasje. 

Ja, ons geliefde panterprintje zal ook in 2020 huishouden in de fashion wereld. Sommige printjes en stofjes blijven het statement maken waar wij naar op zoek zijn. Maar welke printjes worden een echte concurrent voor het panterprintje? En welke zijn veel populairder? 

1. Slangenprint

Waar panterprint vaak als sexy en alternatief wordt gezien, zorgt een slangeprintje voor een heel ander effect. Het patroon werkt perfect bij een kleur maar kan ook in combinatie met zwart of wit prima gedragen worden. Koop het item als een vaste accessoire of als kledingstuk. De print zal vooral in zwart-wit niet teveel opvallen en ook vlekken camoufleert de print perfect. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door patricia manfield (@heir) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ellie (@slipintostyle) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grece Ghanem (@greceghanem) op

2. Zebraprint

Wij blijven nog even in de dierenprintjes hangen want het zebraprintje is namelijk ook in trek. Het patroon, wat vaak logischerwijze in zwart wit uitgewerkt is, kan in veel verschillende items verwerkt worden. Zebraprint schoenen bijvoorbeeld, maar ook in je interieur is de print aardig gewild. Nog een pluspunt: het printje past vrijwel overal bij. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door María Bernad (@maria_bernad) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grece Ghanem (@greceghanem) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op

3. Geblokt

Ga jij voor een statement item? Dan is dit patroontje zeker iets wat je in overweging zou kunnen nemen. De gedurfde print was jaren geleden al helemaal on trend door het merk Vans; het label zette het op de kaart met tassen en schoenen. Nu vind je de print nog steeds terug bij schoenen, maar ook in jassen en broeken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Camille Charriere (@camillecharriere) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door vans (@vans) op

4. Bloemenprint

Het is bijna lente dus beginnen we alvast met dromen. Het perfecte printje? De bloemenprint natuurlijk. Dit vrolijke maar chique patroontje stal onze harten en dat is eigenlijk altijd wel zo gebleven. Met lichte, lente-achtige kleuren doet het printje het geweldig. Roze, geel of oranje bijvoorbeeld. Maar ook met een zwart canvas zijn bloemen een goede match.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Babba C Rivera (@babba) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ellie (@slipintostyle) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ellie (@slipintostyle) op

5. Ruiten

Ook deze print is een all-time favorite, en zal dat nog wel even blijven. Jurken, rokken, tassen, schoenen, broeken en you name it. Deze print heeft alles aangeraakt. Maar waarom? Deze veelzijdige print is perfect voor een low-key gevoel met een twist. Welke kleur je ook aanschaft, het patroon geeft je het effect wat je nodig hebt. Deze klassieker heeft zijn plekje in ons straatbeeld volkomen verdiend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Molly Blutstein (@accidentalinfluencer) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Franny (@frannfyne) op

Grote kans dat jij een witte blouse in je kast hebt hangen. Hoe style je zo'n item nou het beste? Wij hebben een paar tips

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top