Nagellak

7 x korte nagel looks om verliefd op te worden

7 x korte nagel looks om verliefd op te worden

Hoewel celebs zoals Cardi B en Kylie Jenner verliefd blijven op hun lange acrylnagels, is deze look voor sommige van ons niet haalbaar. Onze voorkeur gaat vaker uit naar kortere (acryl)nagels omdat we daar simpelweg meer mee kunnen. Denk je dat alleen langere nagels de show kunnen stelen? Dan heb je het goed mis!

Wij zijn al een tijdje weg van nail art. Waarom? Je kan er elke kant mee op! Kies je voor neutrale art of een opvallend design. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LAKWERK (@lakwerk) op

Hieronder de tien beste nail looks voor korte nagels. 

1. Zeg het met woorden

Als het om onze nagels gaat, kiezen we vaker een kleurtje dan tekst. En dat snap ik, het valt nou eenmaal minder op. Toch verdient deze nagelkunst een plekje in ons rijtje. Dankzij het onopvallende design kun je op een subtiele manier een boodschap uitdragen.

2. Helemaal blauw

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Happy Toko (@thehappytoko) op

Dit design is het perfecte voorbeeld van een lakje die complex lijkt, maar het eigenlijk helemaal niet is. De drie kleuren gaan perfect over in elkaar en is voor lovers van de kleur blauw dus het perfecte lakje. Je kan dit natuurlijk ook met andere tinten doen.

3. Alleen het topje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door chrissy (@christinagranthands) op

Houd je van verschillende kleuren maar niet te opvallend? Dan zijn jij en dit lakje de perfecte match! Door de kleur niet over je hele nagels de smeren, krijgen je nagels een artsy vibe waar wij een grote fan van zijn. 

4. De rode stippen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door E M I L I E H E A T H E ® (@emilieheathe) op

Wie is er niet gek van een mooi, rood nageltje? De kleur is namelijk niet alleen op je lippen een klassieker, ook op je nagels. Ben jij niet zo van de klassiekers? Maak dan rode stippen in plaats van een lakje over je hele nagel heen. 

5. Allemaal liefde

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door essie (@essie) op

We blijven nog even bij rood, want dit lakje is namelijk ook geweldig. Door het hartje accentueer je jij je nagels en lijken ze langer dan ze eigenlijk zijn. Ook is dit een leuk en vrolijk design die je niet zo vaak ziet. 

6. Het perfecte design voor de lente

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vanity Projects (@vanityprojects) op

Als het om printjes gaat dan weten wij dat bloemenprints in 2020 hartstikke in zijn. De vrolijke, chique patronen schreeuwen lente en daar staan wij helemaal achter. Ben je niet zo van de bloemenjurken omdat het te groots voor je is? Dan is het printje voor op je nagels wel een leuke touch.

7. Het streepje in het midden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Paintbox (@paintboxnails) op

 

Soms is een lakje zo simpel dat je er vanzelf meer achter zoekt. Zo ook met deze variant: de tint die bijna je eigen nagelkleur is, past perfect bij het opvallende streepje in het midden. Dit maakt het lakje basic en heeft het toch een speelse, kleine touch waar wij van houden. Ook past dit lakje bij bijna elke outfit! 

Met deze lakjes en tools creëer je de perfecte look

 
Beeld: Photo by rashid khreiss on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top