Beauty

Doe dit met je oogschaduw voor een beter en langer effect

Doe dit met je oogschaduw voor een beter en langer effect

Oogschaduw is en blijft een mooie toevoeging aan je make-up. De kleur kan je matchen met je outfit of bijvoorbeeld je lippenstift om een mooi geheel te creëren. Het enige nadeel? Soms is je oogschaduw na een paar uur minder goed te zien of zelfs compleet verdwenen. 

Hoe zorg je dat jeouw oogschaduw langer zichtbaar blijft met dezelfde mooie finish die je had toen jij de oogschaduw op deed? Wij weten precies wat je moet doen. 

Zo blijft je oogschaduw langer zitten

Gebruik jij geen primer? Dan is het belangrijk om er één aan te schaffen. Primer is namelijk de belangrijkste schakel tussen jou en perfecte oogschaduw. Door je primer te mixen met je oogschaduw creëer je een goedje die langer blijft zitten, feller van kleur is en er beter uitziet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) op

Wil jij je oogschaduw mixen met primer? Dan zijn er wel een paar dingen waar je aan moet denken. Als eerste is het belangrijk om oogschaduw uit te kiezen waarvan je weet dat het product goed samengaat met de primer. Maak het ook niet te moeilijk voor jezelf. De beste manier om je primer en oogschaduw te mixen is om ze allebei op een borsteltje te mengen. 

Wanneer je de oogschaduw aanbrengt ,is het belangrijk te onthouden dat je niet veegt maar dept. Focus je op jouw iris en dep lichtjes verder naar de hoeken. Zo reflecteert je oogschaduw perfect het licht en geef jij je ogen, vooral met lange volle wimpers, een mooie finish.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ColourPop Cosmetics (@colourpopcosmetics) op

 

Weet jij wanneer je poeder of setting spray moet gebruiken? Wij leggen je uit wanneer je het beste gebruik kan maken van beide producten. 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top