Interior

Dit zou misschien wel eens het perfecte valentijnscadeau voor je lover kunnen zijn

Dit zou misschien wel eens het perfecte valentijnscadeau voor je lover kunnen zijn

Valentijnsdag is de dag om jouw geliefde eens extra in de watten te leggen. Maar wat nou als jouw lover alles al heeft wat je in eerste instantie kunt bedenken en hij of zij nou niet erg scheutig is in het geven van hints voor presentjes? Dan zit je dus met een klein probleempje als je wel iets wilt geven.

Misschien is het niet het eerste waar je bij stilstaat maar we durven te wedden dat hij of zij er wel hartstikke blij mee zal zijn: de C6TC camera van Ezviz. Met deze interactieve IP-camera kan je een binnenruimte zoals een woonkamer, een entree of een kantoorruimte in de gaten houden op afstand. Komt er iemand binnen? Dan wordt deze persoon automatisch gevolgd en de beelden worden vervolgens opgeslagen zonder extra kosten.

Door de infraroodverlichting doet het apparaatje het ook in het donker waardoor de camera tevens ideaal is voor de babykamer. De ingebouwde microfoon bij de EZVIZ C6TC neemt geluid op en dankzij de speaker kun je ook terugpraten tegen je mini. 

De camera is makkelijk in gebruik en is simpel te installeren. Met behulp van drie makkelijke stappen, kun je de Full HD camera verbinden met je telefoon om deze te bedienen. Je bekijkt de beelden ook via de app en je kunt de camera draaien naar elke hoek. Handiger dan dit kan het bijna niet zou je denken maar er is nog één handigheidje: de EZVIZ C6TC is draadloos en kun je daardoor echt overal neerzetten. 

Ook hebben of cadeau geven? De EZVIZ C6T(C) camera is te koop in het zwart en wit bij Coolblue. Als je tussen 14 en 24 februari een EZVIZ camera aanschaft, krijg je (nadat je hier je aankoopbewijs hebt geüpload een voucher van ter waarde 5 euro van Polaberry cadeau. Nog niet bekend met Polaberry? Dit is een winkel vol met zoete lekkernijen waarbij chocolade en aardbeien centraal staan. 

Beeld: Photo by Kristina Litvjak on Unsplash en EZVIZ
Deel dit artikel
Back to top