Fashion

De 5 influencer outfits die wij ook willen hebben + bijpassende items om te shoppen

De 5 influencer outfits die wij ook willen hebben + bijpassende items om te shoppen

Ooit de wens gehad om kleding die je op Instagram ziet direct in je kledingkast te hebben? Wij ook! En hoewel dat nogsteeds niet kan (gratis tenminste) kunnen we wel voor niks wegdromen bij de mooiste outfits.

Dat mooie tasje of die ene boots? Er valt heel wat moois te bewonderen op Instagram. Dat een influencer het merk tagt betekent helaas niet dat je het item gelijk aan kan schaffen. Soms hangt er een prijskaartje aan waarvan ook wij zouden schrikken. De outfits die wij nú zouden willen hebben? Dat lees je hier. 

Dit zagen we voorbijkomen op Instagram

1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

Ik denk al een tijdje aan deze outfit en ben helemaal verliefd. De verschillende groene kleuren op het bovenlichaam en helemaal zwart vanaf de benen. Deze outfit is de perfecte keuze voor zoveel verschillende gelegenheden. 

 

2. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JOSEFINE H. J (@josefinehj) op

Deze outfit vraagt om een goed feestje of een leuk etentje met je beste vriendinnen. De halfhoge laarzen gepaard met het witte overhemd en een blazer is de perfecte outfit die verschillende elementen bij elkaar brengt.  

 

3. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grece Ghanem (@greceghanem) op

Het gebreide vest, de pantalon en dan ook nog die schoenen. In 2020 zijn zachte kleuren met uitgesproken make-up dé trend. Wij zijn daarom razend enthousiast over deze iconische outfit van Grece (wat een vrouw!). 

 

4. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jeanette (@_jeanettemadsen_) op

Het leuke design van deze trui met de oversized pantalon en de witte laarzen maken de outfit classy maar ook speels. Draag deze outfit bijvoorbeeld voor een museumdate en steel de show. 

 

5.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tine Andrea (@tineandreaa) op

Leer is helemaal on trend, dat moet je nu eigenlijk wel weten. Combineer dat met de schakelketting, coltrui en geruite pantalon en je bent binnen. Er komen veel verschillende kleuren in de outfit voor en toch blijft het een rustig geheel. 

 

Op zoek naar nieuwe schoenen? Deze trendy sneakers zullen je nooit teleurstellen. 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top