Haarverzorging

Dit zijn de 5 fijnste droogshampoos voor het haar

Dit zijn de 5 fijnste droogshampoos voor het haar

Met haren wassen ben je vaak wel even bezig en daar heb je dan ook zeker niet iedere ochtend tijd voor. Ook is het niet goed om elke dag je manen te wassen. Een ideale oplossing voor dit probleem is droogshampoo. Dit product houdt je haar net wat langer fris en mag dan eigenlijk niet missen in jouw beauty stash!

Maar wat zijn de meest fijnste en beste droogshampoos? Wij zochten het voor jou  uit, zodat jij zelf niet meer op zoek hoeft te gaan.

1. Morrocan Oil Dry Shampoo 

Morrocan Oil gebruikt de ingrediënten arganolie en rijstzetmeel, waardoor door je haar ultrazacht wordt en veel volume krijgt. Van sommige droogshampoos voelt het haar na gebruik namelijk alsnog stug en dof aan, maar bij deze is dat niet het geval. Je hebt de shampoo in twee varianten, namelijk een voor donker en een voor licht haar.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maquillaje Belleza Reviews (@make_up_insiders) op

2. Batiste Blush Floral & Flirty

Eigenlijk zijn alle droogshampoos van Batiste even fijn. Ze zijn uiterst geschikt voor futloos haar en creëren binnen no time de meest frisse look. Ook laten ze geen poeder over. Wat wil je nog meer? Ook zijn ze voor de kwaliteit die je krijgt erg betaalbaar. Wij hebben de Blush Floral & Flirty gekozen vanwege de heerlijke zoete geur. Ben jij niet zo'n fan van een zoete geur? Niet getreurd, want er zijn  talloze andere fijne droogshampoos van de Batiste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Batiste NL (@batistenl) op

3. Maria Nila droogshampoo

Deze vegan droogshampoo van Maria Nila frist je vette haar op en is ook geschikt om volume aan te brengen in wat dunner haar. Verder is dit product vrij van parabenen en sulfaten en beschermt het je haar tegen UV-straling van de zon. Doordat het vegan is, bestaat deze droogshampoo 100% plantaardige ingrediënten. Verder krijgt het haar door deze droogshampoo een prachtige glans. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today we celebrate National Hair Day with some 100% vegan styling goodies💕💫 #nationalhairday #marianila #vegan

Een bericht gedeeld door Maria Nila Stockholm (@marianilastockholm) op

4. Nioxin Instant Fullness Dry Cleanser

Heb jij wat fijner en dunner haar? Dan is deze droogshampoo uiterst geschikt. Deze variant is namelijk speciaal ontwikkeld voor mensen met fijn en dun haar en verdikt elk afzonderlijke haar, waardoor het geheel er voller uitziet. Je haar gaat er niet alleen fris van ruiken, maar ook heel zacht aanvoelen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NIOXIN (@nioxin) op

5. Andrélon Langer Fris

Een fijne en betaalbare droogshampoo is die van Andrélon. Deze is ontwikkeld met een organic green tea om het haar wat snel vet wordt, langer schoon en fris te houden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Glamorous Beauty (@glamorousbeauty.nl) op

Ben jij benieuwd naar een huis-tuin-en-keuken haarmasker? Klik dan hier!

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top