Fashion

Dit item is hartstikke in en blijft nog wel even hangen in 2020

Dit item is hartstikke in en blijft nog wel even hangen in 2020

Dit kledingstuk hangt al langer in de kast van menig modeliefhebber en wordt steeds opnieuw uitgevonden. Vooral met het wisselvalige weer van dit seizoen grijpen we er steeds vaker naar. Ja, sommige items zijn tijdloos, dat blijkt.

Wat draag je wanneer er regen, wind of simpelweg koud weer wordt voorspeld? Juist! Een jas die daar tegen bestand is. Het liefst heeft die jas geen doordringbare stof en houd het item je wel lekker warm. Een puffer jacket voldoet aan al die eisen en is daarom nog steeds razend populair. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door alyssa coscarelli (@alyssainthecity) op

Alles over puffer jackets

In 1922 werden de eerste puffer jackets gemaakt. Een Australiër ontwierp de jas voor een expeditie naar Mount Everest. Op het eerste gezicht waren zijn reisgenoten niet blij met de jas en drijfden ze de spot met het unieke design. De jas was namelijk felgroen en had als buitenste laag luchtballonstof. Toen ze zagen hoe effectief de mantel was, veranderden ze snel van gedachte. 

Tegenwoordig is de jas razend populair bij veel designers én modeliefhebbers. Je kan gewoon alle kanten op ermee en de puffer beschermt je enorm tegen de kou. Hoe je de jas het beste kan dragen? Wij hebben de nodige inspiratie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong) op

De leukste puffer jackets

Is het koud maar wil jij je outfit toch nog die speciale twist geven? Een investering in dit veelzijdige item gaat je helpen. Het dragen van dit kledingstuk is een kleine moeite maar laat je geheid opvallen. Tip van Trendalert: veel puffer jackets zijn op dit moment in de sale dus grijp je kans! 

 

Heb jij wel eens een miskoop gehad? Dat is harstikke balen, dat weten we allemaal. Met deze tips zijn miskopen verleden tijd!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top