Beauty

Alles wat je moet weten over de ‘feathered brows’ trend

Alles wat je moet weten over de ‘feathered brows’ trend

Tegenwoordig zijn onze wenkbrauwen heel belangrijk voor ons en daar komt meer bij kijken dan je denkt. Niet alleen make-up is belangrijk, je moet je harige vriendjes ook verzorgen. Laat ze lekker groeien. Met de 'feathered brow' trend zijn je wenkbrauwen in topvorm!

Feathered brows zijn volle, driedimensionale wenkbrauwen met 'gevederde' haartjes. De look lijkt moeilijk, maar is met de juiste tools en producten zo gelukt. De wenkbrauwen geven je gezicht als het ware een lift en voorzien je make-up looks van een natuurlijke finish. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door THE BROWBARBER Amsterdam (@thebrowbarber) op

Alles voor jouw feathered brows

  • Wenkbrauwgel
  • Wenkbrauwborstel
  • Micro wenkbrauwpotlood

Als eerst is het belangrijk om je wenkbrauwen goed te borstelen. Zo weet je dat je haren helemaal schoon zijn en je helemaal los kan gaan met je producten. Borstel de haartjes naar boven. 

Gebruik vervolgens je micro wenkbrauwpotlood om 'nep' haartjes tussen je wenkbrauwen te maken. Doe dit alleen op plekken waar het echt nodig is en doe het heel licht. Waarschijnlijk heb je deze stap pas na een paar keer onder de knie. Wees echt niet bang om te oefenen, zodat jij je natuurlijke haren zometeen als een pro na kan maken. 

Nu is het tijd voor de wenkbrauwgel die het gevederde effect gaat nabootsen. Borstel de haartjes met de gel naar boven maar niet boven de natuurlijke grens van je wenkbrauwen. De voorste haartjes hou je in hun natuurlijke vorm die meestal al naar boven gaat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door barbie ferreira (@barbieferreira) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Browhouse (@the.browhouse) op

 

Natuurlijk heeft de vorm van jouw wenkbrauwen invloed op de uitkomst. Hier lees je alles over jouw ideale wenkbrauwvorm voor jouw gezicht.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top