Interior

15 x allermooiste salontafels om jarenlang plezier van te hebben

15 x allermooiste salontafels om jarenlang plezier van te hebben

De aankoop van een meubelstuk voor in de woonkamer, is iets waar je best wel een tijdje over mag nadenken. Ziet het er leuk uit, is het praktisch en wat hoe zit het met de kwaliteit in verhouding tot de prijs? Het kiezen van een mooie salontafel kan vooral best een klusje zijn.

Deze tafel moet precies alle functionaliteiten hebben waar jij op zoek naar bent. Kan je er genoeg op kwijt? Wil je er ook afstandsbedieningen en tijdschriften in of onder kunnen leggen? Wat voor materialen spreken je aan en past de tafel ook bij de rest van je interieur? Er zijn een hoop keuzes die je moet maken. Zo is echt marmer bijvoorbeeld wel heel mooi maar ook vrij prijzig én kwetsbaar. Als je wat olijfolie morst of een kleurrijke cocktail omstoot, kan het zijn dat het blad permanent beschadigd is. Maak dus een wijs besluit. 

Het is de bedoeling dat je wel een paar jaar kunt genieten van een mooie salontafel. Om je een beetje uit de brand te helpen, hebben wij een aantal verschillende tafels geselecteerd die wij in ieder geval prachtig vinden - wat je budget of smaak ook is. 

 
Beeld: Woud
Deel dit artikel
Back to top