Interior

Dit zijn de allermooiste accessoires voor jouw home office

Dit zijn de allermooiste accessoires voor jouw home office

Een kantoor aan huis is ideaal. Je hoeft niet elke ochtend de deur uit en kan gewoon in pyjama aanschuiven. Op werk ben je wel eerder geneigd alles netjes te houden dan thuis, zeker als je de deur alleen maar dicht hoeft te trekken en de rommel niet meer ziet. 

Wil jij dat alles op orde is bij jouw bureau én de werkruimte een inspiratievolle omgeving is? Dan zijn er een aantal dingen handig om te doen. Opruimen is natuurlijk een must en daarbij kunnen handige opbergmogelijkheden enorm helpen. Een bureau is regelmatig bezaaid met allemaal papieren, pennen en ander klein grut. Dit kun je heel handig wegbergen in mooie bakken of schaaltjes.

Pennen zet je in een mooie houder en als je dan toch bezig bent, is het wel leuk om wat mooie bureauaccessoires te kopen. Denk aan een messing nietmachine of plakbandhouder en een supermooie pen die heerlijk schrijft. Jouw thuiswerkplek mag echt wel wat meer dan enkel praktisch zijn. Op de muur hang je dingen die jou blij maken of inspireren. Denk aan kunstwerk, een leuke quote of een landschap. 

Zien hoe wij het zouden doen? Bekijk hieronder leuke items om te shoppen én inspiratiebeelden. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sarah Van Peteghem (@sarah_cocolapine) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door THE POSTER CLUB (@theposterclub) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Emma Fischer (@styledbyemmahos) op

Beeld: Ferm Living
Deel dit artikel
Back to top