Beauty

Wil je opvallen dit jaar? Kies dan voor deze oogschaduw

Wil je opvallen dit jaar? Kies dan voor deze oogschaduw

Terwijl sommigen van ons nog struggelen met de basic zwarte eyeliner wing is er een nieuwe kleur die de show lijkt te stelen: wit. Denk je dat deze tint te heftig voor je is? Dan heb je het goed mis. Witte oogschaduw kan in heel veel verschillende vormen gedragen worden. 

Wat zijn de voordelen van witte oogschaduw? En hoe ver kan je gaan met je looks? We kunnen je alvast vertellen dat niks te ver gaat met deze look.

De voordelen van witte oogschaduw

Allereerst, waarom zou je witte oogschaduw dragen? Er zijn meer voordelen dan je denkt. De tint fleurt je ogen op en geeft je een frisse look. Ook kan het wonderen voor je make-up doen en geeft witte oogschaduw die rode lippenstift look weer een heel andere draai.

Het zit 'm echt in de manier waarop je de oogschaduw aanbrengt. Een lichtere applicatie is bijna niet te zien en veel oogschaduw wordt al snel gezien als een statement look wat misschien niet door iedereen wordt gezien als iets voor het dagelijkse leven. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Camille SIGURET (@camillesiguret) op

De zachte oogschaduw look

Een zachte en natuurlijke oogschaduw is de juiste keuze als je voor een natuurlijke, frisse look wilt gaan. Hoe zacht de look dan moet zijn? Dat bepaal je helemaal zelf. Ga bijvoorbeeld voor een variant waar je een metallic witte kleur op je oogleden aanbrengt en de rest van je make-up simpel houdt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Laura Mercier (@lauramercier) op

De abstracte statement look

Dol op een opvallende en kunstzinnige look? Dan is deze perfect voor jou. Breng witte oogschaduw door middel van een oogschaduw stick aan op je ogen. Hoe veel? Dat bepaal je zelf. Het eindresultaat ziet er dan ongeveer zo uit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Taylor Fitzgerald (@taylorfitzgerald_) op

Met deze producten nail je al jouw oogschaduw looks

 

Welke look ga jij als eerste uitproberen? 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top