Trendalert × Club Sunrise

Een bedrijfsfeest organiseren? Dit zijn de dingen waar je op moet letten

Een bedrijfsfeest organiseren? Dit zijn de dingen waar je op moet letten

We hebben het allemaal wel gemerkt afgelopen december en misschien zelfs deze maand: het ene bedrijf is er nou eenmaal beter in om een bedrijfsfeestje te organiseren dan de ander. Sfeer is natuurlijk bepalend maar de locatie, de activiteiten en natuurlijk het eten en drinken spelen een grote rol. 

Een bedrijfsfeest organiseren is niet makkelijk: je moet immers iets bedenken waar iedereen blij mee zal zijn. Soms moet je daarvoor een beetje out of the box denken en je even gaan verdiepen in de laatste trends. Budget speelt daarnaast ook een rol: het ene bedrijf kan of heeft meer te besteden dan de ander.

Moet jij zelf binnenkort een bedrijfsfeest organiseren of geef je graag wat tips aan iemand die er op dit moment mee bezig is? Dan schieten we je graag even te hulp. 

Activiteiten en workshops

De manier om aan teambuilding te doen, is samen een activiteit te ondernemen of aan een workshop mee te doen. Zeker als het bedrijf niet uit superveel personen bestaat, is dit ideaal. Er zijn talloze activiteiten te bedenken die leuk zijn om met je collega's te ondernemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een escape room, sushi maken (en daarna natuurlijk opeten), een salsa workshop, cocktails maken, paintballen of iets sportiefs zoals waterskiën. 

Locatie locatie locatie

De plek waar een evenement plaatsvindt, is vanzelfsprekend super belangrijk. Allereerst moet deze goed bereikbaar zijn of er moet vervoer geregeld worden. Daarnaast wil het oog ook wat. Als het een sfeervolle locatie is dan zal dit zeker bijdragen aan een geslaagd feest. Sta erbij stil of de locatie qua uitstraling goed bij het bedrijf past. Evenementenlocaties zitten op de meest bijzondere plekken in Nederland. Zo is in Eindhoven een heuse beachclub te vinden. Bij Beachclub Sunrise kun je terecht voor fantastische bedrijfsfeesten. Er zijn meerdere zalen beschikbaar, activiteiten te doen én natuurlijk lekker eten en drinken verkrijgbaar. Is het lekker weer? Dan kun je vanzelfsprekend ook even gaan liggen op het strand. 

Overheerlijk eten en borrelen

Tot slot is het eten en drinken natuurlijk ook ontzettend belangrijk tijdens een bedrijfsuitje. Komen mensen direct vanaf werk? Dan is een goed avondmaal belangrijk anders is een groot deel vanaf 20:00 misschien al dronken. Wanneer je geen budget hebt om echt uit eten te gaan maar enkel om te borrelen, is het handig om misschien van te voren wat pizza's of dergelijke op kantoor te laten komen. Als je voor het eten plaatsvindt al een uitgebreide activiteit hebt gedaan, dan is het misschien verstandig om niet voor een zevengangenmenu te gaan. Op een gegeven momen is iedereen ook wel moe of klaar ermee. 

Beeld: Photo by Marvin Meyer on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top