Interior

Dit zijn de 25 fijnste plaids om lekker onder weg te kruipen

Dit zijn de 25 fijnste plaids om lekker onder weg te kruipen

Bijna iedereen is het er toch wel mee eens dat een lekker warm dekentje op de bank onmisbaar is en al helemaal als het fris is buiten. Het geeft je niet alleen het ultieme relax gevoel, maar is ook nog eens zacht en lekker warm. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over het vieze weer buiten, jij zit namelijk safe!

Een plaid of een dekentje wordt al gauw gezien als iets waarmee jij jezelf gewoon lekker warm kunt houden. Toch is het meer dan alleen dat. Deze handige woonaccessoire kan namelijk echt een toevoeging zijn op je interieur en een fijne sfeer creëren. Vouw 'm netjes op als je het plaid niet gebruikt en hang 'm bijvoorbeeld over de arm- of rugleuning van de bank. 

Een fijne plaid is trouwens niet alleen lekker in de winter, ook in de zomer kan je deze gebruiken. Als het buiten wat frisser wordt dan kruipen wij graag onder een fijn exemplaar. Des de meer reden om eens echt te investeren in een plaid waar je net zo warm van wordt als een fleece dekentje maar wel goed staat in je woning. 

Wij zetten de mooiste en warmste plaids voor jou op een rijtje, zodat jij het niet koud hoeft te hebben en je interieur er ook nog eens leuk uitziet! Het zijn er 25 want we konden simpelweg niet kiezen: er zijn zoveel mooie!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door malagoon (@malagoonliving) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Global Interiors (@hkliving) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HAY (@haydesign) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Souks (@thesouks) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ferm LIVING (@fermliving) op

Beeld: Ferm Living
Deel dit artikel
Back to top