Fashion

Zo creëer jij de perfecte last minute outfit voor oud en nieuw

Zo creëer jij de perfecte last minute outfit voor oud en nieuw

Oops, het is vandaag al oud en nieuw maar je hebt nog geen flauw idee wat je aan wilt doen. Dit vinden wij natuurlijk volkomen begrijpelijk. Je bent nog aan het bijkomen van de kerstdagen dus nadenken over een outfit voor de jaarwisseling stond misschien niet op nummer één in jouw agenda.

Gelukkig hebben wij de mooiste outfit inspiratie voor jou verzameld om je te helpen bij het samenstellen van jouw outfit voor de jaarwisseling, zonder dat je nog moet gaan shoppen.

1. Simpele items combineren

We hebben allemaal een aantal basic items in onze kast. Een zwart of wit t-shirt, een overhemd of een simpele zwarte jeans zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een feestelijke outfit. Maar door deze items te combineren met elkaar en met accessoires creëer je zonder moeite een prachtige classy outfit. Combineer bijvoorbeeld een simpele t-shirt en jeans met opvallende hakken en grote oorbellen. Een statement maken met je make-up werkt hier natuurlijk ook erg mooi bij. Denk bijvoorbeeld aan een rode lip of smokey eye.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lucy Williams (@lucywilliams02) op

2. LBD

Een LBD, oftewel een little black dress, is een onmisbaar item in de garderobe van iedere vrouw. Oud en nieuw is de perfecte gelegenheid om deze uit de kast te trekken. Little black dresses zijn tijdloos en klassiek. Dit kledingstuk kan je voor dit soort feestelijke gelegenheden combineren met opvallende sieraden, schoenen en andere accessoires om de outfit naar een hoger niveau te tillen. Een mooie jas er overheen is ook zeker aan te raden wanneer je de jaarwisseling in de buitenlucht gaat vieren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Rosa Vitiello (@annarvitiello) op

3. Off the shoulder

Off the shoulder tops zijn ideaal voor feestdagen zoals deze. Deze tops zijn elegant, classy maar ook een beetje sexy. Combineer dit item met een simpele broek of een rokje. Om nog wat extra glamour aan jouw look toe te voegen, kan je een beetje highlighter aanbrengen op jouw sleutelbenen en schouders. Hierdoor komt de focus erop te liggen en glimt jouw huid mooi in het licht.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lucy Williams (@lucywilliams02) op

4. Accessoires

De sleutel tot succes bij iedere last minute outfit is de juiste hoeveelheid accessoires. Zoals we eerder gezien hebben bij de vorige outfit ideëen, kan de perfecte accessoire een outfit naar een hoger niveau tillen. Zo kan je een simpele outfit bijvoorbeeld veel interessanter maken met de juiste handtas, een opvallende ketting met bijbehorende oorbellen of een paar eyecatching schoenen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl) op

5. Skinny jeans

Wanneer je een mooie en feestelijke top in je kast hebt hangen die je al heel lang wilt dragen maar niet weet waarmee je het kan combineren, is een skinny jeans het antwoord. Deze outfit optie is vooral ideaal voor een avondje stappen tijdens de jaarwisseling. Combineer een feestelijke blouse of top met een highwaisted skinny jeans. Hierdoor leg je de focus alsnog op de top maar zijn jouw benen zeker niet vergeten. Voeg tot slot een mooie riem toe en tover jouw items om tot een mooie samenhangende outfit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jeanette (@_jeanettemadsen_) op

 
Deel dit artikel
Back to top