Fashion

Topshop houdt wintersale 2019 dus verzamelden wij onze favoriete items

Topshop houdt wintersale 2019 dus verzamelden wij onze favoriete items

De wintersale is zoals je misschien wel weet inmiddels van start gegaan. In winkels en webshops zien we korting die soms kan oplopen naar 70%. Zo ook Topshop: het merk heeft een fikse uitverkoop waarmee we met 60% korting de leukste items kunnen scoren. 

Voor mij staat Topshop bekend als de plek waar je goede broeken met een comfortabele pasvorm kan vinden. Ook party tops en sieraden koop ik graag bij Topshop. Natuurlijk maken we bij sale een uitzondering en verbreden we onze horizon. 'Tis the season after all

Alle top items bij Topshop

1. Faux fur jas met print

Elke opvallende faux fur jas doet het goed bij mij. Zo ook deze jas. Met precies de juiste lengte (knie) en veel vacht bij je mouwen is deze jas een gegarandeerd succes. Combineer de jas met leuk zwart minijurkje of donkerblauwe flared jeans en je outfit is geslaagd! 

Cow Print Faux Fur Coat was 135,00 €, nu 69,00 € bij Topshop

2. Zijde wrap top met print

Het vrolijke printje met warme ondertoon spreekt mij aan. Ook al is het een vrij drukke print, er valt van alles te combineren met deze top. Probeer het topje met een zwart leren midi rok. 

Paisley Silk Top was 120,00 €, nu 69,00 € bij Topshop

3. Gebreid vest met gouden details

Als je onze artikelen regelmatig leest weet je dat gebreide vesten ons helemaal blij maken. Zo ook dit vest: het item is vrij basic maar de gouden details maken het item speciaal. 

Black Chain Detail Knitted Cardigan was 60,00 €, nu 42,00 € bij Topshop

4. Straight leg jeans met diamanten

Perfect voor een feestje met een wit statement topje. Wat deze jeans zo speciaal maakt, zijn de diamanten en de details gecombineerd met het model. Draag open hakken en zet een donkerrood kleurtje op je nagels. Met deze outfit ben je het middelpunt van elk feestje. 

Black Diamante Straight Jeans was 210,00 €, nu 89,00 € bij Topshop

5. Kaki groene muiltjes

Muiltjes, wij kunnen geen genoeg van dit klassieke item krijgen. Draag deze schoenen met een flared jeans of een oversized jeans. Combineer er een kleurrijk gebreid vest mee en je bent binnen! 

NESS Khaki Soft Leather Mules was 89,00 €, nu 42,00 € bij Topshop 

6. Blouse van leer 

Leer is helemaal hot en dat snappen we. Het materiaal is met bijna alles te combineren en geeft je outfit een duurdere look. Toen wij deze blouse zagen, waren we gelijk verkocht. Combineer dit item met een leren broek of een leren rok voor een extra edgy touch. 

Airtex Leather Shirt was 260,00 €, nu 135,00 € bij Topshop

7. Rozekleurige gebreide trui 

Te kleurrijk voor de winter? Echt niet! Deze trui met col is perfect voor de koudere dagen. Combineer dit item met donkerblauwe jeans. 

Knitted Chenille Turnback Cuff Cropped Jumper was 49,00 €, nu 26,00 € bij Topshop

8. Witte faux fur

Wist je nog toen we helemaal gek waren op deze teddy coat? Nou dat item is nog steeds in de sale, maar we keken ook verder. We vonden deze mooie witte faux fur waarin we het zeker niet koud gaan krijgen de komende maanden. 

White Borg Coat was 95,00 €, nu 52,00 € bij Topshop

Favorieten van de redactie

1. Bruine blazer

Wij vinden dat elke vrouw een blazer in haar kast moet hebben hangen. Waarom niet deze? De blazer heeft een warme kleur en is perfect de combineren met een zwarte spijkerbroek. 

 

Brown Single Breasted Blazer was 95,00 €, nu 49,00 € bij Topshop

2. Playsuit met bloemenprint

De bloemenprint tegen een zwart canvas geeft de playsuit een sjieke look. Perfect voor de lente en zomer maar is met een panty prima winterproof

Black Floral Print Playsuit was 40,00 €, nu 20,00 € bij Topshop

3. Zachtroze blouse van satijn

Een zachte stof met een zachte kleur? Dat is een win-win als je het ons vraagt! 

Cream Satin Western Shirt was 68,00 €, nu 34,00 € bij Topshop

4. Gouden blouse met pofmouwen

Niks schreeuwt "party!" zoals dit topje doet. Dit item is het perfecte statement topje en is goed te combineren met flared pants en stijlvolle muiltjes. 

Gold Long Sleeve Puff Taffeta Blouse was 49,00 €, nu 34,00 € bij Topshop 

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top