Travel

WIN: 3 x IZIPIZI Sun Snow skibrillen ter waarde van 80 euro per stuk

WIN: 3 x IZIPIZI Sun Snow skibrillen ter waarde van 80 euro per stuk

Het is december en om dat te vieren willen wij graag onze lezers verwennen! En hoe kun je dat nou het beste doen dan cadeaus uit te delen? In samenwerking met een aantal hele leuke merken en shops mogen wij jullie in de watten leggen.

Op deze zondag mogen we maar liefst drie skibrillen uit de Sun Snow collectie van IZIPIZI ter waarde van 80 euro per stuk weggeven. Deze lijn van het Franse merk is sinds november uitgebreid met skibrillen voor kinderen van 4 tot 10 jaar én de collectie voor volwassen is aangevuld met twee nieuwe kleuren genaamd Neutral Beige en Cold Flash.

De skibrillen van IZIPIZI zijn opgedeeld in vier verschillende categorieën glazen die ieder voor een bepaald skigedrag geschikt zijn. Nieuw bij het merk zijn categorie 1 en 3 glazen.  De roze categorie 1-glazen zijn geschikt voor omstandigheden met weinig licht doordat roze het reliëf vergroot. De bruine categorie 3-glazen beschermen tegen hoge helderheid: het filtert fel licht en verhoogt het contrast in een natuurlijke omgeving.  

Wil jij één van de drie skibrillen van IZIPIZI winnen ter waarde van 80 euro? Het enige wat je moet doen om kans te maken hierop, is ons laten weten waarom jij graag de skibril wilt winnen. Op 24 december 2019 zullen wij de winnaar een email sturen, dus houd je mailbox in de gaten!

Beeld: IZIPIZI
Deel dit artikel
Back to top