Haarverzorging

5 x haarkleuren om uit te proberen tijdens de koude wintermaanden

5 x haarkleuren om uit te proberen tijdens de koude wintermaanden

In deze koude tijd van het jaar hebben we wel behoefte aan wat warmte. Niet alleen in de vorm van bijvoorbeeld een warme trui of een warme chocolademelk, maar ook in jouw kapsel. 

Heb jij behoefte aan wat extra warmte in jouw lokken? Wij hebben de allermooiste haarkleuren verzameld om te dragen deze winter. 

Warme ondertonen

In de winter hebben we niet alleen maar behoefte aan warmte als het op de daadwerkelijke temperatuur aankomt, maar ook aan warme kleuren. Daarom zijn warme haarkleuren in de winter heel veel terug te zien. Houd wel in je achterhoofd dat warme tinten het mooiste staan bij een huid met een warme ondertoon. Heb jij een koele ondertoon? Dan kan je deze trend het beste overslaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell) op

1. Koper

Voor iedereen met rood haar is een koperkleur ontzettend mooi voor in de winter. Een koperen ondertoon kan ook erg mooi staan bij brunettes en blondines. Deze warme kleur is alles wat je nodig hebt deze winter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Madelaine Petsch (@madelame) op

2. Kastanjebruin

Voor de brunettes is kastanjebruin de ideale kleur om jouw coupe een ander tintje te geven maar toch niet een te heftige verandering aan te brengen. Draag deze warme kleur over het hele haar of als highlights. Een sulfaatvrije shampoo is hiervoor een must om de tint zo lang mogelijk mooi te houden.

3. Aardbeiblond

Als jij blond haar hebt en dit een beetje een twist wil geven, ga dan voor aardbeiblond. Hierbij geef jij jouw blonde lokken een rode gloed wat doet lijken op een rode haarkleur. Deze look is ontzettend mooi voor warm haar en het is ook niet een te grote verandering van jouw natuurlijke haarkleur. Perfect voor als jij nog niet toe bent aan een grote verandering dus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Isla Fisher (@islafisher) op

4. Pasteltinten

Haar in wat opvallendere tinten zijn al een tijdje in de mode en vooral pasteltinten zien we vaak terug. Deze winter zijn de warme pasteltinten aan de beurt. Verf een gedeelte van je haar of gewoon alles bijvoorbeeld in een roze, paars of perzik pasteltint. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Megan Schipani (@shmeggsandbaconn) op

5. Zomerse highlights

Wie heeft ooit gezegd dat highlights alleen mooi zijn in de zomer? Als jij een zomers gevoel wilt geven aan jouw lokken dan zijn highlights de perfecte optie. Geef jouw kapsel een zomerse look door highlights te creëren die doen denken aan de natuurlijke opgelichte strengen die je krijgt in de warme maanden. 

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top