Gezichtsverzorging

6 x de allerfijnste lippenbalsems

6 x de allerfijnste lippenbalsems

Wat standaard in jouw tas moet zitten, is toch echt wel een fijne, zachte en lekker ruikende verzorging voor je lippen. Zeker in de winter is dit een echte need. In de zomer is het trouwens ook nodig, want niet alleen de kou maar ook de zon kan er voor zorgen dat jouw lippen gevoeliger zijn en makkelijker uitdrogen.

Dat spul wat jij op jouw lippen smeert, heb je in de vorm van vet, zalf, crème en balsem. En al deze vormen leggen allemaal de focus op één ding: namelijk het hydrateren van de lippen.  

Wij zochten voor jou 6 x de allerfijnste lippenbalsems uit.

 

1. Blistex Daily Lip Conditioner

Deze lippenbalsem zit zoals je ziet in een potje. Er wordt wel eens gezegd dat dit minder hygiënisch is dan een stick maar dit ligt natuurlijk aan jou eigen voorkeur en gebruik. Door de olijf- en druivenpitolie zorgt deze balsem voor een hydraterende en voedende werking. Verder bevat deze verzorging aloë vera, vitamine E en cacaoboter. Wat veel mensen niet weten, is dat je deze balsem goed kunt gebruiken als basis vóór jouw lippenstift. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Blistex Türkiye (@blistextr) op

2. Kiehl's LIP BALM #1

Deze lipbalm in tubevorm is uiterst geschikt bij droge lippen en geeft bescherming tegen uitdroging. Daarbij zit er in de balm een zonnebeschermingsfactor, namelijk factor 4. Deze verzorging is vooral heel fijn als je last hebt van barsten in je lippen. Zoals nu in de winter dus. Goed is om te weten: deze balm is niet getest op dieren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kiehl’s 契爾氏台灣 Since 1851 (@kiehlstw) op

3. Clinique Superbalm Lip Treatment

De Clinique Superbalm Lip Treatment is een fijne, hydraterende lippenbalsem en dient perfect als herstel van de droge en beschadigde lippen. Deze superbalm geeft de lippen een zijdezacht gevoel en uitstraling. Verder is hij 100% parfumvrij en dermatologisch ontwikkeld.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fiona • toujoursstyle.com (@toujoursstyle) op

4. MAC Lip Conditioner

Ben jij gek op fluweelzachte lippen? Kies dan voor de MAC Lip Conditioner. Ook deze herstelt de gebarsten lippen en zorgt voor hydratatie. Deze lippenbalsem in de vorm van een tube bevat amandelolie, avocadoextract en sheaboter. Dit zorgt ervoor dat de lippen goed beschermd worden tegen de invloeden van buitenaf. Eigenlijk is dit een 2-in-1 balm. Hij werkt namelijk ook top als primer! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door M•A•C Cosmetics Storo (@maccosmeticsstoro) op

5. Rosebud Salve Lipbalm

Alleen al om de geur, zou je deze lipbalm moeten aanschaffen. Naast een verzorgende werking, zorgt deze balm voor een glanzend effect waardoor je lippen prachtig naar voren komen. Wat verder fijn is, is dat deze lipverzorging multifunctioneel is. Hij kan gebruikt worden voor droge en geïrriteerde plekjes op de huid en kan zelfs lichte brandwonden verzachten. Fijn hé?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rosebud Salve Vietnam (@rosebudsalve_vietnam) op

6. Purol Vaseline

Purol kent vast iedereen wel. Purol Vaseline is ideaal voor degene die niet van een geurtje houdt in een lippenbalm. Hij is namelijk geurloos en transparant. Ook zitten er weinig toegevoede stoffen in. Ideaal dus als je op zoek bent naar een lippenverzorging zonder te veel poespas. Verder is deze vaseline multifunctioneel en te gebruiken voor bijvoorbeeld een schrale plekjes op het lichaam. Handig hé!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mybabyshop Siantar (@mybabyshop.co.id) op

Heb jij veel make-up? Dan snappen wij heel goed dat je voorraad soms een bende kan zijn. Met deze tips zeg jij bye bye tegen de rommel en hou je alles spic en span!

Beeld: stock
Deel dit artikel
Back to top