Face & Sculpting

Met deze bronzers zie jij er iedere dag sunkissed uit deze winter

Met deze bronzers zie jij er iedere dag sunkissed uit deze winter

Het is winter, het is koud. De zon is ver te zoeken in deze tijd van het jaar. Toch willen we een gebruinde gloed op onze gezichten, alsof we net terug zijn gekomen van een tropische vakantie. Maar omdat de zon ons hier niet echt mee kan helpen in deze tijd van het jaar, kunnen we de hulp inroepen van bronzer!

Met deze zes bronzers zie jij er iedere dag sunkissed uit, ook in de koude wintermaanden.

1. Benefit Hoola Bronzer

Ben jij op zoek naar een bronzer die jou een natuurlijk gebruinde huid geeft? Dan is Hoola van Benefit de perfecte bronzer voor jou. Deze matte bronzer is erg makkelijk in gebruik en ziet er erg natuurlijk uit op jouw gezicht. Het poeder is beschikbaar in verschillende tinten voor iedere huidskleur. Dit product is dus niet voor niks een klassieker!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Benefit Cosmetics Nederland (@benefitnetherlands) op

2. Bobbi Brown Bronzing Powder

Bobbi Brown is een geliefd merk onder make-up proffesionals, en dat is zeker niet voor niks. De bronzing powder van Bobbi Brown is één van de beste op de markt. Deze bronzer ziet er door zijn zacht matte finish heel natuurlijk uit en is erg makkelijk om te vervagen. Ook blijft de bronzer bijzonder lang zitten. Perfect voor het koude winterweer dus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) op

3. Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow

Op zoek naar een product om mee te shapen en te highlighten? Dan heeft Charlotte Tilbury de bronzer voor jou. Het Filmstar Bronze & Glow duo is perfect om jouw huidje te voorzien van een prachtige natuurlijke glow. Deze lichte en zachte poeders zien er op jouw gezicht uit alsof je net terug komt van een vakantie naar een tropisch eiland. Ideaal voor de koude Nederlandse winter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup) op

4. Too Faced Chocolate Soleil Bronzer

Voor alle chocolade- én beauty lovers heeft Too Faced de perfecte bronzer gecreëerd. Deze poeder ruikt namelijk naar chocolade. De Chocolate Soleil bronzer geeft jou een prachtige zomerse gloed en dimensie aan jouw gezicht. Daarbij krijg je ook nog eens een heerlijke chocoladegeur waarvan jij iedere dag kan genieten terwijl jij jouw make-up aanbrengt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Too Faced Cosmetics (@toofaced) op

5. Nars Bronzing Powder Laguna

Nars Laguna is één van de meest populaire bronzers ooit. Dat is zonder twijfel om een goede reden. Dit warme product geeft jou een geweldige gloed die je er sunkissed uit laat zien. Deze cult classic is onmisbaar in de make-upcollectie van iedere beauty lover. Laguna is net zoals de andere bronzers van Nars beschikbaar in poedervorm en in crèmevorm. Voor ieder dus wat wils.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NARS Cosmetics (@narsissist) op

6. Guerlain Terracotta Bronzing Powder

Geef jezelf een prachtige gloed met deze klassieke bronzer van Guerlain. Dit product bestaat al sinds 1984 en is nog steeds razend populair. De Terracotta bronzer zit vol met ingrediënten die jouw huid verzorgen terwijl jij jouw zomerse tint draagt. Heb jij last van een droge huid tijdens de koudste tijd van het jaar? Dan is deze bronzer dus het product voor jou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Guerlain (@guerlain) op

Benieuwd naar nog meer bronzers om uit te proberen? Shop dan hier onze favorieten.

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top