Fashion

Week update: deze fashion items moet je gezien hebben

Week update: deze fashion items moet je gezien hebben

De wondere wereld van mode staat nooit stil en daar zijn wij persoonlijk heel blij mee. We scrollen op Instagram dagelijks langs items waarvan wij vinden dat iedereen ze moet zien. Wat doe je met deze juweeltjes? Je slaat ze op om naar te kijken en uit eindelijk zelf (een look-a-like) te kopen.

Natuurlijk houden we al deze prachtige dingen niet voor onzelf, die delen we ook graag met jou! 

Alle items die we deze week niet aan ons voorbij kunnen laten gaan

1.    

Scroll je regelmatig door onze artikelen? Dan weet je dat we helemaal verliefd zijn op gebreide vesten en we ze het liefst allemaal in onze kast willen hebben. Ook dit vest is voor ons zeker een blijvertje. De kleur is misschien niet de favoriet van iedereen maar we vinden het item alsnog tijdloos en een goede aanwinst voor de koudere dagen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op

 

2. 

Wij bij Trendalert zijn grote fans van een matchende pantalon en blazer. Vooral met leuke schoenen eronder. Deze laarzen met platform en het tasje passen precies bij het pak en deze outfit is perfect voor een nieuwjaarsborrel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door alyssa coscarelli (@alyssainthecity) op

 

3.

Een mooi tasje is altijd een goede investering. We zien handtasjes met zulke hengels steeds vaker terugkomen en wij zijn verliefd. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 𝐌 𝐀 𝐑 𝐓 𝐈 𝐍 𝐀 (@marfarlane) op

 

4.

Als het gaat om jurkjes zijn er dit seizoen veel nieuwe trends om van te genieten. The little black dress blijft altijd succesvol en we weten precies waarom. De jurk past bij vrijwel alles en is dus een goede optie voor veel sociale gelegenheden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Camille Charriere (@camillecharriere) op

 

De wintersale is begonnen, heb jij al een wishlist? Let in ieder geval wel op deze dingen als je gaat shoppen want je weet het maar nooit! 

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top