Health

WIN: Fitbit Inspire HR health & fitness tracker via Amazon.de/nl t.w.v. 79 euro

WIN: Fitbit Inspire HR health & fitness tracker via Amazon.de/nl t.w.v. 79 euro

Het is december en om dat te vieren willen wij graag onze lezers verwennen! En hoe kun je dat nou het beste doen dan cadeaus uit te delen? In samenwerking met een aantal hele leuke merken en shops mogen wij jullie in de watten leggen.

Vandaag maak je kans op de Fitbit Inspire HR health & fitness tracker! Deze handige beauty is verkrijgbaar op Amazon.de/nl en naast de Fitbit vind je hier de allerleukste kerstcadeaus voor jezelf en uiteraard voor je geliefde. Deze kerst staat Amazon voor the ultimate Christmas Spirit en daarom mogen wij deze Fitbit weggeven.

Wie kent Amazon nou niet? Amazon laat zich leiden door vier principes: obsessie met de klant in plaats van gericht op de concurrentie, een passie voor innovatie, een streven naar operationele topkwaliteit en langetermijndenken. Je kent Amazon waarschijnlijk als superhandige webshop dankzij winkelen met één klik en fijne gepersonaliseerde aanbevelingen maar het merk heeft daarnaast nog een hoop producten en diensten. Denk bijvoorbeeld aan Kindle, Alexa en Prime Video. 

Wij mogen van Fitbit Inspire HR via Amazon.de/nl ter waarde van 79 euro weggeven. Het enige wat je moet doen om hierop kans te maken, is ons laten weten waarom jij graag het apparaat wilt winnen. Op woensdag 18 december 2019 zullen wij de winnaar een email sturen, dus houd je mailbox in de gaten!

Beeld: Fitbit
Deel dit artikel
Back to top