Beauty

WIN: Het huidverzorgingsapparaat LUNA 3 van FOREO t.w.v. 199 euro!

WIN: Het huidverzorgingsapparaat LUNA 3 van FOREO t.w.v. 199 euro!

Het is december en om dat te vieren willen wij graag onze lezers verwennen! En hoe kun je dat nou het beste doen dan cadeaus uit te delen? In samenwerking met een aantal hele leuke merken en shops mogen wij jullie in de watten leggen.

Vandaag maak je kans op de LUNA 3 van FOREO. Het Zweedse merk is onder andere gespecialiseerd in apparaten voor een schone huid en de LUNA 3 is één van de nieuwste innovaties. Het is het eerste huidverzorgingsapparaat dat gebruik maakt van een mix van zachte siliconen en hightech sonische kracht. Wil je een zuivere en stralende huid? Geloof ons, dan wil jij deze beauty tool hebben!

Voor het eerste gebruik koppel jij de LUNA 3 aan de FOREO app op jouw smartphone via Bluetooth. Bevochtig je gezicht en breng jouw favoriete reiniger aan. Druk twee keer op de startknop waarna de LUNA 3 aangaat. Beweeg de tool in rondjes over jouw gezicht totdat deze automatisch uitgaat. Spoel de LUNA 3 af, dep je gezicht droog en ga verder met je huidreinigingsroutine.

De LUNA 3 heeft zestien verschillende standen en gaat na één oplaadbeurt maar liefst 650 gebruiken mee. Ook fijn: er zijn geen nieuwe opzetstukjes of iets dergelijks nodig én, mocht je het apparaat kwijt zijn, dankzij de revolutionaire app functie 'Find My LUNA' kun jij de LUNA 3 kan traceren waar je ook bent.

Wij mogen van FOREO de LUNA 3 ter waarde van 199 euro weggeven. Het enige wat je moet doen om hierop kans te maken, is ons laten weten waarom jij graag het apparaat wilt winnen. Op 20 december 2019 zullen wij de winnaar een email sturen, dus houd je mailbox in de gaten!

 

Beeld: FOREO
Deel dit artikel
Back to top