Fashion

Daten in de winter: 4 x items die mooi én warm zijn

Daten in de winter: 4 x items die mooi én warm zijn

Daten in de winter kan een hele ervaring zijn: de lichtjes, de romantiek en de sfeer maken de kou meer dan goed. Jammer genoeg is het uitzoeken van een date proof outfit in de winter niet heel makkelijk. Gaan jullie veel lopen? Of is het plek in en plek uit? In de winter beïnvloeden deze factoren vaak je outfit. 

Veel vrouwen herkennen het: ze voelen zich mooier in de zomer door het weer en de kledingkeuzes. In de winter is het een heel ander verhaal want je hebt het sneller koud en vooral in Nederland is het moeilijik om te bepalen wat je nou precies moet dragen. Met deze items kan je nooit gelukkig nooit fout gaan, you're welcome!

De plissérok

Deze specifieke rok is lekker zwierig en romantisch en kun je perfect dragen met hakken en een comfortabele oversized sweater. Waarom we deze rok uitkiezen? Doordat dit exemplaar lang is, zijn je benen goed bedekt zonder dat het stijfjes oogt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Babba C Rivera (@babba) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Franny (@frannfyne) op

De trui-jurk

Wie zei dat je het altijd koud hebt met een jurk? Deze jurken zijn namelijk de perfecte oplossing. Door het dragen van deze jurk heb je al de jurk feelings maar niet de kou. Combineer de jurk met een paar hoge laarzen of muiltjes en een blazer and you're all set.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jolielot I Marlot | Amsterdam (@jolielot) op

Het gebreide vest

Het leuke aan dit item is dat je zelf bepaalt hoe warm of koud je het hebt. Doe je wat meer knoopjes open zodat je decolleté mooi uitkomt óf dicht omdat het, you know, superkoud is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jeanne (@jeannedamas) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hannah Baxter (@hannahbaxward) op

Een kleurrijke coltrui

Met een kleurrijke col trui accentueer jij je borst en geef je een pop of colour aan je outfit. In de winter zijn deze bad boys dus de perfecte oplossing.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Babba C Rivera (@babba) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top