Interior

WIN: Een tableware set van The Table t.w.v. bijna 200 euro!

WIN: Een tableware set van The Table t.w.v. bijna 200 euro!

Het is december en om dat te vieren willen wij graag onze lezers verwennen! En hoe kun je dat nou het beste doen dan cadeaus uit te delen? In samenwerking met een aantal hele leuke merken en shops mogen wij jullie in de watten leggen.

Vandaag maak je kans op een prachtige set van The Table. Het tableware merk maakt samen met geweldige ambachtsmensen van over de hele wereld alles wat je nodig hebt voor een mooi gedekte tafel. Van servies tot glas, van kaars tot tafellinnen en dat allemaal handgemaakt. Wij mochten laatst kennismaken met het merk en werden verliefd op hun beeldschone items. 

The Table wil graag dat je hun stukken combineert met spullen die je zelf al hebt en vintage items (dat laatste, verkopen ze ook). Door dit te doen, stel je een unieke set samen met persoonlijkheid een verhaal. Dat ene bordje wat je van je oma gekregen hebt, kan immers prima gecombineerd worden met een item waar je verliefd op bent geworden van The Table. 

Het mooie aan The Table is dat zij zoveel mogelijk duurzaam werken. De mensen die hun producten maken krijgen een eerlijk loon (volgens de World Fair Trade Organization standaard) en werken onder goede arbeidsomstandigheden. The Table's CO2 uitstoot wordt voor 110% gecompenseerd. Daarnaast is het merk plasticvrij en gebruiken ze, waar het kan, al bestaande grondstoffen. Wat wil je nog meer?

Juist ja, een set winnen! In samenwerking met The Table mogen wij een set bestaande uit vier dinerborden, vier kommen en een waterkan weggeven uit hun Atelier en Attic collecties ter waarde van 195,55 euro. Het enige wat je moet doen om hierop kans te maken, is ons laten weten waarom jij graag deze set wilt winnen. Op 19 december 2019 zullen wij de winnaar een email sturen, dus houd je mailbox in de gaten!

 

Beeld: The Table
Deel dit artikel
Back to top