Beauty

De leukste collecties om deze kerst cadeau te doen aan een make-up liefhebber

De leukste collecties om deze kerst cadeau te doen aan een make-up liefhebber

Heb jij iemand in jouw omgeving die helemaal dol is op make-up en ben jij nog op zoek naar het perfecte cadeautje voor diegene? Dan kun je nu stoppen!

Dit zijn de allerleukste kerstcollecties waar jij iedere make-up lover blij mee maakt tijdens de feestdagen.

1. Colourpop

Colourpop heeft dit jaar geen specifieke kerstcollectie, maar een Frozen 2 collectie. De collectie is onderverdeeld in twee delen; de Anna collectie en de Elsa collectie. Allebei de sets bevatten een oogschaduwpallet, lipstick, lipgloss en glitter. De twee sets zijn geïnspireerd op de kleuren die de personages dragen in de film. Deze collectie is een betoverend cadeau voor alle make-up lovers die dol zijn op Disney. Wat ook fijn is om te weten is dat Colourpop een merk is dat niet op dieren test en ook alles behalve duur is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ColourPop Cosmetics (@colourpopcosmetics) op

2. Urban Decay

Urban Decay bracht in september van dit jaar hun Naked Honey pallet uit en voor de feestdagen hebben ze nu de Naked Honey Vault. De giftset bevat een mini oogschaduwpallet, een oogschaudwprimer, een oogpotlood en een mini settingspray. De Naked Honey collectie is het perfecte cadeau voor de make-up lover die dol is op goud, want daar Urban Decay met deze collectie geen genoeg van krijgen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) op

3. Too Faced

Als het op food inspired collecties aankomt dan is Too Faced de beste die er is. Voor de feestdagen hebben ze dit jaar een Gingerbread collectie met verschillende producten die geuren die doen denken aan kerst. De ster van deze collectie is zonder twijfel het oogschaduwpallet. Maar als dit een te duur cadeautje voor jou is om te geven, dan heeft Too Faced ook nog andere speciale giftsetjes voor de feestdagen. Zoals deze cadeauset met vier mini lipsglossjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Too Faced Cosmetics (@toofaced) op

4. MAC

Ook MAC blijft dit jaar niet achter als het op indrukwekkende kerstcollecties aankomt. De Starring You collectie is bijzonder uitgebreid en bevat verschillende cadeausetjes om uit te kiezen. Voor ieder wat wils dus!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door M•A•C Cosmetics Nederland (@maccosmeticsnl) op

5. Kiko

Tot slot is het ook zeker je tijd waard om stil te staan bij de kerstcollectie van Kiko. De Magical Holiday collectie bevat verschillende producten die iedere beauty lover in hun collectie moet hebben zoals mascara, rode lipstick en poeder. Een mooi cadeau voor de beginnende make-up liefhebber, of voor iemand die al ver gevorderd is. Met deze producten zit je altijd goed!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KIKO Milano Official (@kikomilano) op

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top