Gezichtsverzorging

Dit wil je: dankzij dit product ziet jouw huid er binnen no time stralend uit

Dit wil je: dankzij dit product ziet jouw huid er binnen no time stralend uit

Als beautyliefhebber heb je het vast wel eens voorbij zien komen bij jouw favoriete influencers op Instagram: de gezichtsroller. Er zijn twee verschillende varianten, namelijk The Jade Roller en The Rose Quartz Roller. Dit Dutch Beauty Award winnende product (de variant van The Coucou Club) mag zeker niet ontbreken in jouw daily routine.

The Jade Roller, de naam zegt het al, is gemaakt van jade steen (groen) en zorgt voor verbetering tussen lichaam en geest en daarnaast verdrijft het de negatieve energieën uit je lijf. The Rose Quartz Roller, ook hier zegt de naam het al, is gemaakt van rozenkwarts (roze) en staat bekend als de liefdessteen. Het zorgt voor liefde voor jezelf en voor de ander. Het verhoogt je zelfvertrouwen, vermindert stress en het balanceert je emoties. Het verschil zit hem dus in de holistische werking en natuurlijk de kleur.

Momenteel zijn ze één van de meest populaire tools als het gaat om gezichtsverzorging. Het rollen van je gezicht met een steen is een eeuwenoud Chinees ritueel en bestaat al sinds de 7e eeuw, maar maakt nu haar comeback in de Westerse beautywereld.  

Het product is voor dagelijks gebruik. Door iedere ochtend en/of avond na het reinigen over je gezicht heen te rollen, stimuleer je de bloedcirculatie van de huid. De bedoeling is dat je zachtjes rolt en geen druk zet, vooral niet op gevoelige plekken zoals onder je ogen, want deze huid is heel dun. De roller zorgt ervoor dat fijne lijntjes verminderen en rimpels voorkomen worden. Je geeft je velletje een natuurlijke facelift door de masserende bewegingen.

Wat belangrijk is om te weten, is dat je altijd in opwaartse bewegingen van binnen naar buiten over je gezicht heen moet gaan. Behalve in de nek, want je wil geen onnodig overtollig vel richting je onderkin duwen. Rol tweemaaldaags met de tool over je gezicht heen en zeg hallo tegen een stralende huid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Coucou Club (@thecoucouclub) op

Rose Quartz Roller bij Bol.com

Eco Masters Jade Roller met Vitamine C serum bij Bol.com

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top