Lifestyle

REPORT: De kerstcollectie van Lush, Zalando Beauty lancering, Westwing's najaarscollectie en meer!

REPORT: De kerstcollectie van Lush, Zalando Beauty lancering, Westwing's najaarscollectie en meer!

De redactie van Trendalert maakt van alles en nog wat mee en dat willen we zeker niet alleen voor onszelf houden! We delen graag een paar van de hoogtepunten uit de afgelopen twee maanden met je, zodat ook jij een kijkje kan nemen in het leven van onze redacteuren.

Naast dat we op de redactie hard aan het werk zijn om jullie te voorzien van leuke artikelen, gaan we zo nu en dan ook de deur uit om evenementen bij te wonen. Denk hierbij aan lanceringen van nieuwe producten of collecties en persdagen. De afgelopen twee maanden hebben we weer een hoop meegemaakt. Hierbij de leukste dingen.

Beauty Related event

Begin september mochten wij op uitnodiging van Prins PR en Glow PR de nieuwste beautyproducten en diensten bewonderen van de merken die zij vertegenwoordigen. Iets waar wij heel blij van werden, is OY. Het Belgische merk heeft een douchecrème ontwikkeld waarmee zij de bacteriën aanpakken die een zweetgeur veroorzaken. In tegenstelling tot heel veel deodorants wordt het zweten dus niet gestopt, maar wel de nare geur die ermee gepaard gaat. En dat is eigenlijk precies wat je zou moeten willen. Daarnaast mochten we de nieuwe producten bewonderen van Molton Brown, Compagnie de Provence en het Portugese merk Benamôr. Die laatste ken je misschien niet, maar is zeker leuk om eens meer om te ontdekken omdat het niet alleen superfijne producten zijn maar ze er ook nog leuk uitzien én heel betaalbaar zijn.

Zalando Beauty Launch

Zalando is natuurlijk die fijne webshop waar we terecht kunnen voor talloze modemerken maar sinds september kun je er ook de fijnste beautyproducten shoppen. Denk aan labels zoals Ouai, Essie, Comme Deux, Rodial, Burt's Bees, Dr Dennis Gross, Sachajuan maar ook gewoon Clinique en MAC. Tijdens een evenement in de Hallen, waar ook ons kantoor te vinden is, konden we kennismaken met de merken van Zalando Beauty en de nodige beautybehandelingen ondergaan. Zo was Lakwerk aanwezig om mensen te voorzien van nail art en kon je door MAC visagisten je laten opmaken.

ICI Paris XL Studios

Bij ICI Paris XL zijn er weer een hoop nieuwe producten te krijgen en natuurlijk staat een deel van deze collectie in het teken van de kerst. Adventskalenders, make-up om jezelf party proof te maken maar ook de nieuwste producten van Urban Decay, Kenzoki en geuren van Maison Margiela waren te bewonderen tijdens het ICI Paris XL Studios evenement. Op zoek naar een glitterende make-up look voor de kerst? Geloof ons, dan ben je bij het merk BE Creative aan het juiste adres.

Westwing's A Timeless Fall collection lancering

Van het ICI Paris XL evenement ging Trendalert's Michelle meteen door naar het Soho House om daar de nieuwste collectie van Westwing te bewonderen genaamd A Timeless Fall. De naam omschrijft exact wat je ervan kunt verwachten: meubels en accessoires om jouw stulpje om te toveren naar een fijn (najaars)huis met een moderne maar tijdloze uitstraling.  Favorieten zijn de stoeltjes van teddy stof en webbing, de lamp van velours en de blauwe bank die eruitziet alsof je er heerlijk in kunt wegzakken.

Douglas LAB

Tijdens dit evenement van Douglas mochten we kennismaken met hun beauty food en clean beauty producten. Wij waren onder de indruk van de bijzondere parfums van Zarkoperfume. Het merk heeft een collectie geuren die samen met jouw eigen geur een heel uniek parfum creëren. Verder waren Honest Beauty (van Jessica Alba), Kora Organics (van Miranda Kerr) en het Scandinavische Löwengrip bij het Douglas LAB aanwezig: allemaal merken die het label clean beauty verdienen omdat zij niet werken met onder andere siliconen, sulfaten, parabenen, synthetische parfums, phtalaten én ook nog eens cruelty free zijn. Verder werden er tijdens het evenement nieuwe voedingssupplementen geintroduceerd op de Nederlandse markt. Beauty komt natuurlijk niet alleen van buitenaf: met verschillende middeltjes kun je ervoor zorgen dat je huid en haar er stralend en gezond uit komt te zien. 



Lush Christmas event

Als één merk je blij weet te maken met hun kerstcollectie, dan is het Lush wel. Het vegan en cruelty free label heeft maar liefst meer dan zeventig nieuwe producten voor de feestdagen en stuk voor stuk zijn ze om hebberig van te worden. Tijdens het Lush Christmas evenement konden we onder het genot van hapjes, drankjes én workshops met de collectie kennismaken. Naast het zelf maken van bath bombs was er echter ook een serieus moment. Tijdens de workshop van Nadine Ridder kregen we uitgelegd hoe belangrijk en makkelijk het eigenlijk is om zelf een positieve bijdrage aan de wereld te leveren. Dit kan bijvoorbeeld door je uit te spreken tijdens onrechtvaardigheid (zoals discriminatie bij jou in de omgeving) of door ervoor te kiezen om minder of bewuster te shoppen. Niet zo fotogeniek als de producten van Lush maar minstens net zo belangrijk wat ons betreft!

Opening Lindt store

Bijna elke vrouw die dol is op chocolade kent het merk Lindt wel. Of je nou ooit hebt gekookt met hun pure chocoladereep of een zak met Lindt-ballen binnen een kwartier hebt opgegeten: het Zwitserse chocolademerk behoort tot één van de favorieten. Op de Heiligeweg in Amsterdam is sinds kort een heuse Lindt winkel te vinden dus toen we werden uitgenodigd voor de opening, zeiden we daar geen 'nee' tegen. Ben je in Amsterdam? Breng dan zeker een bezoekje aan deze chocoladehemel en scoor voor de kerst de leukste cadeautjes op chocoladegebied. 

The Table lancering

Iets waar je Trendalert's Michelle héél blij mee maakt, zijn dingen op het gebied van interieur. Vorige week vond de lancering van The Table plaats: een merk dat zich niet alleen focust op het maken van de mooiste spullen om te gebruiken aan tafel, maar ook stilstaat bij hun impact op de wereld. Na een introductie van het merk en de ruimte waarin de lancering plaatsvond (Cocoon House), vertelde iemand van het Rijksmuseum over het gebruik van tableware door de eeuwen heen. Super interessant! Vervolgens mochten we met de items van The Table in combinatie met vintage stukken en iets wat je zelf meegenomen had, de tafel stylen. De ochtend werd afgelopen met een heerlijke én gezonde brunch van Ninour. Als dat geen perfect begin van de dag is?

Ivy & Oak SS20 preview

Wie bekend is met het Duitse merk Ivy & Oak weet dat je er terecht kunt voor de mooiste jassen, jurken en andere kledingstukken voor de zelfverzekerde en moderne vrouw. Afgelopen dinsdag mocht Trendalert's hoofdredacteur Michelle de nieuwste SS20 collectie van het merk bewonderen in Hutspot (Magna Plaza in Amsterdam) en trof daar allemaal mooie items aan. Haar favorieten? De lichtgroene trenchcoat, de prachtige double-breasted blazers en de glanzende jurk met zwarte en gouden strepen. 

Bol.com Singles Day

Volgende week is het Singles Day en Bol.com wil dat graag met ons vieren! Gisteren werden we op de redactie verrast met heerlijke donuts en een feestpakket om ons alvast voor te bereiden op deze dag. Niet bekend met Singles Day? Het fenomeen is sinds kort overgewaaid uit de VS en wil singles graag even in het zonnetje zetten. Dat kan nooit kwaad, toch?

Beeld: Trendalert
Deel dit artikel
Back to top