Interior

Met behulp van deze trucs en items kun jij jouw toilet écht mooi inrichten

Met behulp van deze trucs en items kun jij jouw toilet écht mooi inrichten

Oké, je kan er niks om geven want het is immers maar het toilet maar wat nou als je dol bent op inrichten en ook van de kleinste kamer in jouw stulpje een feestje wilt maken? Dan is het tijd om aan de slag te gaan!

De basis van het toilet

Een goede basis vormt natuurlijk het halve werk. Wat voor tegels er op de grond en de muur te vinden zijn, of je een randje hebt waar je dingetjes op kunt zetten én de wasbak zijn natuurlijk cruciaal voor de algehele look van de ruimte. Als je in een huurwoning zit dan heb je die dingen vaak niet voor het uitkiezen gehad en moet je roeien met de riemen die je hebt.

De muur van het toilet

Is jouw toilet voorzien van ongeveer 1,5 meter aan tegeltjes en zit daarboven een gladde wand? Denk er dan eens over na om daar behang te plakken waarmee je écht een statement maakt. Dat saaie toilet is dan in één klap omgetoverd in een ruimte waar je eigenlijk niet meer weg wilt. Een mooie spiegel kan natuurlijk ook niet ontbreken. Ik snap persoonlijk zelf nooit zo goed waarom mensen dit niet op de wand hebben prijken op het toilet: het is namelijk dé plek waar je even rustig kunt checken of je haar nog goed zit of er iets tussen je tanden zit. 

 
 

Verlichting op het toilet

Nog zoiets wat altijd onwijs saai is in de gemiddelde toilet: de verlichting. Jammer want het is ook een manier om even écht uit te pakken. Haal die saaie lamp van het plafond en kies een hangend exemplaar of eentje met een leuke twist om van jouw toilet een coole ruimte te maken.

 

Accessoires op het toilet

Dan zijn er natuurlijk accessoires waarmee je een ruimte extra mooi kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan de toiletrolhouder, een mooi zeeppompje, mandjes of doosjes om dingetjes in te bewaren, een mooie toiletborstel een vaasje met (droog)bloemen of een plantje en iets om de muren mee op de vrolijken. Een coole lamp kan natuurlijk ook niet ontbreken op een jaloersmakend toilet. 

 
Beeld: Ex.t
Deel dit artikel
Back to top