Gezichtsverzorging

9 x de allerfijnste oliën om de huid van jouw gezicht te verwennen

9 x de allerfijnste oliën om de huid van jouw gezicht te verwennen

Voor sommigen is het idee van olie smeren op je gezicht een beetje eng. Het is en blijft immers een vet goedje waarvan je niet wilt dat het prominent op je huid blijft liggen. De truc is alleen om voor een olie te gaan die goed past bij jouw huidtype.

Als je een droog velletje hebt, ben je waarschijnlijk niet zo bang voor olie. Is jouw huid gevoelig voor acne en andere irritaties of vettig? Dan wil je waarschijnlijk niet aan olie voor je gezicht beginnen. Zonde, want olie op een olieachtige uit kan er juist voor zorgen dat het vet wat je velletje produceert, afneemt.

Een prduct wat druivenpitolie bevat, kan er daarnaast voor zorgen dat je minder puistjes krijgt. Het zit vol met vitamine C, D en E, omega-6 vetzuren en is daarnaast ontstekingsremmend, antimicrobieel (valt bacteriën aan die puistjes veroorzaken) en niet comedogeen (wat betekent dat het niet je poriën verstopt). Kijk, van zo een rijtje worden wij blij. En celebrities als Megan Fox, Emma Stone en Nicole Richie ook: zij zijn dol op druivenpitolie. 

Hieronder onze 9 favoriete oliën. In de eerste van Caudalie, VineActiv Overnight Detox Oil, bevat druivenpitolie. 

 
Beeld: Caudalie
Deel dit artikel
Back to top