Fashion

Modeliefhebbers gaan allemaal voor deze 6 broeken tijdens herfst en winter 2019

Modeliefhebbers gaan allemaal voor deze 6 broeken tijdens herfst en winter 2019

De tijd dat je jouw benen kon blootstellen aan de buitenlucht is voorbij, tenzij je van kou houdt natuurlijk. Een jurk of rok dragen kan natuurlijk best, maar dan wel een lange variant of met een panty of maillot eronder. De broek is natuurlijk ook altijd een goede optie en dan vooral als je voor een origineel of on trend exemplaar gaat.

Wat de trends zijn dit najaar op het gebied van broeken? Wij zochten het voor je uit. 

1. Opvallende ruitjes

De ruit is altijd een succesnummer in het najaar en deze herfst en winter gaan we het liefst voor een variant met een wat opvallende twist. Denk een coole schnit of een opvallend kleurtje erdoor net zoals bij Jessie van @Wethepeoplestyle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op

2. Chique track pants

Comfortabel meets classy: beter kan het eigenlijk niet toch? Dit najaar zien we een hoop stijlvolle sportbroeken voorbijkomen die prima te combineren zijn voor een look die buiten de gym gedragen kan worden. Kies een exemplaar met een streep aan de buitenzijde van de pijp, met een plooi aan de voorzijde en een subtiel glanzend stofje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

3. Recht leer

Leer was een lange tijd niet zo hot als nu. Naast jassen zien we ook een hoop jurken, rokken en zelfs blouses gemaakt van het materiaal. De leren broek is ook een fijn item voor dit najaar, maar ga dan wel voor een variant met rechte pijpen in plaats van bijvoorbeeld een skinny fit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) op

4. Kleurrijk corduroy

Ribfluweel (een andere naam voor corduroy) maakte al een comeback in 2018 in de traditionele kleurstellingen maar dit jaar pakken we het net even wat anders aan. Kies voor tinten die je niet in eerste instantie verwacht bij het materiaal zoals petrol of roze. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door María Bernad (@maria_bernad) op

5. Flared jeans

Ben jij een echte denim girl? Dan is dit de broek waar je blij van wordt. Met de varianten met een retro touch scoor je extra punten. Zoek een broek met coole zakjes, een plooi aan de voorzijde van de pijp of een extrahoge fit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tine Andrea (@tineandreaa) op

6. Cargo

De werkmansbroek maakt 2019 weer een comeback en dat vinden wij helemaal niet erg. Het geeft je outfit net even een stoere touch en dankzij de verschillende uitvoeringen, van denim tot camouflageprint, is er voor ieder wat wils. Onze favorieten? Het Nederlandse Daily Paper heeft heel wat coole exemplaren voor een goede prijs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tiffany Hsu (@handinfire) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top