Health

Leer meer over je gezondheid met 3 x gezondNU voor slechts € 9,95

Leer meer over je gezondheid met 3 x gezondNU voor slechts € 9,95

Een goede gezondheid is natuurlijk altijd belangrijk geweest maar tegenwoordig lijken we nog meer interesse te hebben in verstandig leven. We willen immers allemaal een lichaam dat blaakt van gezondheid. Het kost even wat tijd en moeite om zover te komen en goede informatie hierover is belangrijk.

Maak daarom kennis met gezondNU. Dit magazine focust op alles wat te maken heeft met je gezondheid: gezonder koken, beter slapen, starten met bewegen, ontspannen en afvallen. Het fijne aan gezondNU is dat ze goed onderbouwde informatie geven waar je écht mee aan de slag kan. Hiervoor voelen ze professionals zoals vooraanstaande artsen en specialisten, wetenschappers, diëtisten, therapeuten, coaches en psychologen aan de tand. 

Laat je inspireren om lekkerder in het leven te staan door interessante leerzame interviews, praktische artikelen voor een gezonder huis, keuken, tuin en slaapkamer en boeiende verhalen die je motiverenen. Voor slechts 9,95 euro krijg je drie keer het gezondNU magazine thuisgestuurd. 

Klik hier om het proefabonnement aan te vragen.

 

 

Beeld: gezondNU
Deel dit artikel
Back to top