Fashion

5 x de grootste trends op het gebied van oorbellen + de leukste om te shoppen

5 x de grootste trends op het gebied van oorbellen + de leukste om te shoppen

Kleurtjes, kraaltjes en kristallen. Je kunt het tegenwoordig eigenlijk niet te bont maken als het op oorbellen aankomt. Extravagante designs nemen de wondere wereld van accessoires over en ik kan alleen maar verheugd zijn over wat er nog komen gaat. 

Welke trends passen bij jou? Op dit moment zijn er vijf grote trends gaande als het gaat om oorbellen. Wedden dat er iets bij zit waar jij helemaal gelukkig van wordt?

1. Parels 

De parel is natuurlijk een klassieker maar anno 2019 is het bijzondere materiaal wel in een nieuw - moderner - jasje gestoken. Het leuke aan parels is dat ze vrijwel overal bij passen en je gelijk een classy look geven. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jeanette (@_jeanettemadsen_) op

2. Kleur

Wie zei dat oorbellen alleen maar goud of zilver kunnen zijn? Kleuren en kraaltjes komen terug uit onze kindertijd op een moderne manier en geven je outfits een speelse look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Yara Michels (@yara_michels) op

3. Punk Rock

Met designers zoals Alexander Wang en Prada voorop krijgen onze looks steeds vaker een edgy touch. Ook onze sieraden mogen hierbij niet ontbreken. Als zwart jouw go to kleur is, is de beste keus qua sieraden dit seizoen zilver. Daarom is het vooral rond de feestdagen leuk om met deze trend te spelen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Erika Boldrin (@erika_boldrin) op

4. Oorbellen die een statement maken

Het leuke aan deze trend is dat het je outfit afmaakt zonder dat je er voor de rest nog moeite voor hoeft te doen. Deze oorbellen zijn perfect voor feestdagen, speciale gelegenheden en een leuk social media kiekje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gala (@galagonzalez) op

5. Kristallen

Deze trend is langer dan een jaar hot and happening en zo te zien blijft 'ie nog even hangen. Extra of minimalistisch? Bij deze trend maakt dat echt niet uit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

Sieraden kunnen je outfit maken of breken, maar zonder basis voor je garderobe ben je er nog niet. Neem een voorbeeld aan deze 9 items

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top