Beauty

Dol op astrologie? Dan móét je deze app downloaden

Dol op astrologie? Dan móét je deze app downloaden

Als je het niet erg vindt om geconfronteerd te worden met je eigenaardigheden, valkuilen en patronen, dan moet je deze app hebben. Maar ik waarschuw je alvast: maak je borst maar nat voor een echte reality check over jezelf!

Ik heb deze app net pas ontdekt en het is echt bizar hoe erg deze klopt. Ik vind het altijd wel interessant om dingen over mezelf te lezen dus besloot ik laatst om de app te downloaden. 

Hoe werkt het

Het eerste wat je moet doen, is natuurlijk de app downloaden. Als je wat minder goed bent in Engels dan kan je misschien moeite hebben met het begrijpen van wat er staat. The Pattern is er namelijk alleen in het Engels. Daarna is het de bedoeling dat je een profiel aanmaakt. Ze vragen om je naam, je geboortedatum, je exacte geboortetijd, je geboorteplaats en je geslacht. 

Daarna krijg je allerlei info over jezelf te zien. Ga er even voor zitten, want het is best veel om te lezen en je moet het ook nog vertalen vanuit het Engels. De informatie is in een aantal onderwerpen onderverdeeld en wat er precies staat, hangt ook van jouw horoscoop af. Elke dag krijg je ook een persoonlijke update gebaseerd op jouw gegevens. Dit kan gaan over wat je bijvoorbeeld kan verwachten de komende dagen, weken of maanden, of waar je op dit moment mee worstelt. 

Allerlei informatie over jezelf 

Als je klikt op 'Your Pattern' dan kun je al deze onderwerpen, basisinfo en karaktereigenschappen over jezelf lezen en hier kun je ook weer dieper op ingaan. Wil je meer weten? Dan klik je op 'Go Deeper'. Zo kan er bijvoorbeeld staan dat je een Thrill Seeker bent of juist wat angstiger. Daarnaast kun je informatie vinden over je relaties, jouw 'destiny' of over werk. Hartstikke interessant dus, maar wel een tikkeltje confronterend. Het fijne is dat je wel inzicht krijgt in jouw persoonlijkheid en karakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Pattern (@thepattern) op

Jouw timing & world timing

Bij de app heb je een kopje genaamd 'Your Timing'. Hier kan je dus terugvinden wat voor cyclus er gaande is in je leven en tot wanneer. Dit is gebaseerd op hoe de planeten in jouw horoscoop zich bewegen. Zo staat er bij mij dat onder andere mijn relaties met mensen heel erg gaat veranderen de komende zes maanden en dat er grote veranderingen komen in mijn leven. Super interessant dus! In de app staat trouwens ook nog onderdeel genaamd 'World Timing'. Hier zie je de fases die we allemaal doormaken. 

Hoe klik je met je vrienden, familie of je partner?

Nog een leuk dingetje om te lezen, je kan dus ook kijken in hoeverre jij matcht met je vriendinnen, familie of je partner. Om die info te achterhalen moet je er dus wel voor zorgen dat de app ook door jouw vriendinnen, vrienden of lover wordt geïnstalleerd.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top