Interior

IKEA bootst woonkamers van bekende televisieshows als Friends na

IKEA bootst woonkamers van bekende televisieshows als Friends na

Er zijn van die televisieseries die zo iconisch zijn, dat hun invloed enorm is en dan hebben we het niet alleen op modegebied. Denk bijvoorbeeld aan Friends: hoeveel mensen zijn tot op de dag van vandaag fan van deze serie en laten zich nog inspireren erdoor?

IKEA zag dit en als interieurmerk gingen zij aan de haal met kamers uit bekende series. Naast de woonkamer van Monica Geller, kreeg ook een kamer uit The Simpsons en Stranger Things een IKEA equivalent. Voor fans is dit natuurlijk een droom die uitkomt. In alledrie de series gebeurt er heel veel in de desbetreffende kamers.

IKEA komt naast de huiskamers ook met een lijst zodat jij makkelijk kan afstrepen wat je moet kopen zodat jij straks in (bijna) hetzelfde appartement woont als die in jouw favoriete serie voorkomt. Handig!

Niet in Nederland

Wat wel een beetje jammer is, is dat de gehele collectie tot nu toe alleen verkrijgbaar is in de Verenigde Arabische Emiraten. Sommige meubels, zoals de LACK tafel of de EKTORP bank zijn natuurlijk ook in Nederland gewoon te koop. Of het concept ook naar ons komt, is nog niet bekend. 

Beeld: IKEA
Deel dit artikel
Back to top