Beauty

3 x lipkleuren die helemaal hot zijn deze herfst

3 x lipkleuren die helemaal hot zijn deze herfst

Sinds afgelopen maandag kunnen we er niet meer omheen: het is officieel herfst. Nog geen tijd gehad om je make-up doos voor te bereiden op de koudere dagen? Don't worry! Wij zijn hier om je te helpen. Deze lipkleuren zullen je dit seizoen zeker niet ontgaan!

Voor sommige vrouwen onder ons is de look pas compleet met een laagje lipstick. Vroeger was lippenstift een bijkomstigheid; het was niet echt nodig. Tegenwoordig zien we steeds meer lippenstift en gloss die ook nog eens goed zijn voor je lippen. Voor deze koude herfst en winter is dat dan ook geen overbodige luxe. Maar wat is trending? En nog belangrijker: Wat past er bij jou? We've got the answers

Rood

Na een aantal zware jaren voor deze tijdloze lipkleur is is het tij gekeerd. We kunnen weer massaal rode lippenstift aanschaffen. Het leuke van deze trend is dat het niet uitmaakt wat voor kleur je opdoet. Ben je meer van burgundy? Of felrood? You decide!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BROOKE SCHEURN🌙 (@brookescheurn) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op

 

Felroze

Het maakt niet uit wat je draagt, met een felroze kleur op je lip is je outfit helemaal compleet! Deze kleur maakte eerder dit jaar al een comeback. Persoonlijk had ik niet verwacht dat de tint deze herfst ook trending zou zijn maar onbegrijpelijk is het niet. Felroze is namelijk perfect voor de grauwe dagen en vestigt alle aandacht op je lippen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ada (@ada_oguntodu) op

 

Nudes

Nude oogschaduw, nude kleding en natuurlijk ook nude lippen. Nudes domineren 2019 en daarom is het niet raar dat deze lipkleur niet verdwijnt deze herfst. Voor elke huidskleur is er een perfecte nude te vinden. Ben je wat lichter? Probeer dan een lichtere nude en als je wat donkerder bent dan probeer je een donkere kleur. Zo simpel is het eigenlijk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op

 

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top