Beauty

Dit zijn de 7 meest trendy haarstijlen voor aankomende winter

Dit zijn de 7 meest trendy haarstijlen voor aankomende winter

De zomer is ten einde gekomen en we gaan weer bijna de de winter in. Zodra de seizoenen verandert zijn, krijgen we vaak ineens enorme zin om iets aan ons kapsel te doen. Er zijn weer allerlei nieuwe haarstijlen op de catwalk geshowd waar jij je inspiratie uit kan halen voor een nieuwe coupe deze winter.

Wil je iets anders met je haar deze herfst en winter en heb je totaal geen inspiratie door het saaie, grijze weer? Geen zorgen, wij hebben de meest trendy haarstijlen voor dit najaar voor je op een rijtje gezet. 

1. The shag 

Dit is een beetje een 'ruige' variant van de bob. Dus ben je je bob op één lengte beu? Dan is the shag echt iets voor jou. Shag kapsels zijn warrige kapsels met allerlei laagjes en plukjes. Ze lijken ook het najaar van 2019/2020 een hit te worden. Kapsels die in laagjes zijn geknipt zijn niet nieuw want in de jaren ’70 waren ze ook al heel populair. Bij shag hairdo's worden laagjes op verschillende lengten geknipt of gesneden waardoor je veel textuur krijgt. Vaak waaieren de laagjes wat uit krijgt en krijg je een wat minder glad en ruiger uiterlijk. Typerend is dat de onderkant niet op één lengte is geknipt maar in piekerige plukjes valt en ook minder volume heeft dan rond het gezicht.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya) op

2. De gordijnpony

Pony’s zijn weer in en vooral de gordijnpony maakt opnieuw haar intrede. Dit type pony heeft echt een retro twist. Je kan je lokken zowel kort, dus boven de wenkbrauwen, of wat langer dragen. De gordijnpony wordt meestal schuin weggeknipt waardoor de plukken worden meegenomen door de lokken aan de zijkant van het gezicht. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sabina Socol (@sabinasocol) op

3. De slordige bob

The bob is back. In 2019 blijven we onze haren in een middenscheiding dragen, maar lange lokken mogen behoorlijk korter. Een slordige boblijn is namelijk de haartrend die we komend najaar veel gaan zien. Nog geen idee wat je precies met deze coupe aan moet? Kijk hieronder voor wat inspiratie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl) op

4. De gladde, lage paardenstaart

Een paardenstaart is altijd goed. De gladde paardenstaart staat enorm classy en kan je heel makkelijk zelf maken. Pak je potje gel erbij en je kam en klaar is kees. Je manen zet je vast met een simpel elastiekje die je eventueel wegwerkt door een plukje haar eromheen te draaien. Je kunt de simpele lage paardenstaart ook een upgrade geven met haarspelen eromheen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JANKA POLLIANI (@polliani) op

5. Statement accessoires 

Van de bescheiden haarclip tot meer opvallende strikken en linten: haaraccessoires hebben de afgelopen maanden de spotlights gestolen. De verfijnde en classy versies zullen waarschijnlijk alleen maar in populariteit groeien en dat vinden wij helemaal niet erg!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door YATRI -Style | Beauty | Travel (@y.a.t.r.i) op

6. Uitgesproken krullen

De kapsels en haarstylen worden meer uitgesproken en gedefinieerder. Het bekende beach hair van de afgelopen jaren is getransformeerd in mooie, nette slag. Wat we ook weer terug gaan zien: vrij kleine, échte krullen. De middenweg tussen steil en krul is er een beetje uit. Voor komend najaar zien we óf het één, óf het ander.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Syana Laniyan (@asos_syana) op

7. Korte kapsels

Korte kapsels zijn weer helemaal terug in het beeld. Pixie cuts zijn hot, net als androgine kopjes. Wat veel vrouwen van een kort kapsel weerhoudt, is dat zulk kort haar niet heel vrouwelijk zou ogen maar niets is minder waar. Het laat juist jouw prachtige vrouwelijke gezicht zien. Toch wat meer zachtheid creeren?  Je kunt dan met soepele plukjes in de nek en rond de oren werken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door María Bernad (@maria_bernad) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top