Nagellak

4 x coole nail art voor dit najaar met meteen even de bijpassende lakjes

4 x coole nail art voor dit najaar met meteen even de bijpassende lakjes

Wie mooi wilt zijn, moet tijd hebben. Nail art kan veel van jouw kostbare minuutjes in beslag nemen maar heus niet alle mogelijkheden zijn even tijdrovend en ingewikkeld. Wij besparen je alvast een stap, namelijk het zoeken van inspiratie. 

Tegenwoordig hoef je echt geen kunstenaar te zijn om je nail art te perfectioneren. Met deze vier coole nail art designs hou jij je nagels mooi komende herfst en winter en zorg je ervoor dat ze echte blikvangers zijn!

1. Koeienprint 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door chrissy (@christinagranthands) op

Voor deze leuke en spontane look zijn er twee kleuren gebruikt, zwart en wit. Deze nail art past bij elke outfit en complimenteert elke huidskleur!

 

2. Roze neon tip

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door chrissy (@christinagranthands) op

We hadden het al eerder over het feit dat de kleur roze een comeback maakt. Voor je nagels geldt precies hetzelfde. deze look is leuk bij korte nagels en is perfect voor als je net je nagels hebt geknipt!

 

3. Verfvlekken

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vanity Projects (@vanityprojects) op

Ook deze look past bij elke outfit. De zachte kleuren complimenteren je vingers en vallen niet teveel op (mocht je toch vloekende kleuren dragen). 

 

4. Kleurrijke panterprint

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LAKWERK (@lakwerk) op

Ook deze vrolijke lak kan niet ontbreken deze herfst en winter. Dit kleurrijke patroon staat het leukst bij onder andere zwarte, witte en groene kleding. 

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top