Fashion

Dit is dé trend van deze herfst/winter en zo draag je het

Dit is dé trend van deze herfst/winter en zo draag je het

Het najaar begint eraan te komen en de zomerjurkjes kunnen weer terug de kast in. De truien en lange broeken worden langzaamaan weer tevoorschijn getoverd. Toch hoef je dit najaar niet uren na te denken over welk shirt er het leukst op die ene broek staat dankzij deze trend. 

Waarschijnlijk heb je 'm vast al eens voorbij zien komen: de boilersuit. Zo niet, dan leggen wij het even uit. Een boilersuit lijkt een beetje op een jumpsuit. Het verschil is dat een boilersuit lange mouwen heeft, heel ruim zit en valt als een overall. Jumpsuits zitten meestal wat strakker en vallen minder baggy.  Het voordeel is dat je snel bent aangekleed met een boilersuit, maar nu is de vraag natuurlijk hoe je dit kledingstuk goed kan stylen. Hieronder staan handige tips die je kunnen helpen.

Het mooie aan een boilersuit is dat je eigenlijk weinig nodig hebt om hem te stylen: enkl een paar leuke accesoires en de goede schoenen. Kijk maar hieronder hoe het moet.

 

1. Gebruik accessoires 

Vind je een boilersuit iets te gewoontjes of niet classy genoeg? Met de juiste accessoires geef jij je eigen twist aan je boilersuit. Draag er een leuke tas bij, hoge hakken of sandalen en een mooie ketting om je look af te maken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paris Patrol

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

2. Keep it casual 

Niet dol op veel accessoires en houd jij je outfit liever zo simpel en low-key mogelijk? Het enige wat je nodig hebt zijn een paar sneakers en je bent klaar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tiffany Hsu (@handinfire) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jeanette (@_jeanettemadsen_) op

3. Laagjes, laagjes, laagjes

Je zou het niet snel denken, maar bij een boilersuit zijn er heel veel manieren hoe je hem kan dragen. Zo kan het ook leuk zijn om er iets onder te dragen. Denk aan een bralette of een shirt met kleur en lange mouwen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Oumayma Elboumeshouli (@oumaymaboumeshouli) op

4. Kies voor een opvallende kleur

Hoewel de meeste boilersuits een basic kleur hebben, is het juist leuk om er één te kopen die een beetje opvalt. Denk aan knalroze of rood. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tiffany Hsu (@handinfire) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Babba C Rivera (@babba) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top