Fashion

Dit zijn 5 soorten schoenen waar je altijd goed mee zit

Dit zijn 5 soorten schoenen waar je altijd goed mee zit

Op het hebben van goede schoenen besparen, moet je nooit doen. Pijn hebben aan je voeten is natuurlijk nooit een goed idee en daarnaast is het investeren in kwaliteit en design nooit weg als het aankomt op schoeisel: het vormt immers de basis van een mooie outfit.

Maar wat zijn nou schoenen waarmee je altijd goed zit, wat voor trends er ook gaande zijn? Wij hebben onze vijf favorieten voor jou even op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee!

1. Nike hardloopschoenen

Of je er nou daadwerkelijk mee gaat rennen of niet, met Nike hardloopschoenen heb je altijd een fantastische sportschoen in huis. Het merk is een pionier op het gebied van goed schoeisel voor work-outs maar daarnaast worden de looks van hun items ook niet over het hoofd gezien. De sneakers dragen onder een chique pantalon, een bloemetjesjurk of een leuk leren rokje kan dus prima! Het is de clash tussen de verschillende items die juist voor een coole look zorgt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nike Run Club (@nikerunning) op

2. Veterboots van Dr. Martens

Deze klassieker mag absoluut niet in het rijtje ontbreken. Anno 2019 is de veterboot van Dr. Martens uitgevoerd in de meest bijzondere kleuren en materialen, waaronder vegan leather, en het is zo een schoen die vrijwel bij alles past en aan elke look een stoere twist geeft. Oké, we zouden de boots misschien niet dragen onder een flared broek omdat dan het effect van het model weg valt maar onder een lange jurk, een denim rokje of een boyfriend jeans staat deze schoen gewoonweg geweldig. Heb je nog niet de zwarte variant in huis? Dan raden we je aan deze eerst te shoppen. Wedden dat je ze nooit meer de deur uitdoet?

3. Michael Kors schoenen

De Amerikaanse designer weet aan alles een chique twist te geven en dus ook aan schoenen. Een sportschoen met een classy look? De perfecte high heels? Daar ben je bij hem voor aan het goede adres. Michael Kors schoenen staan voor kwaliteit en voor design wat tijdloos is. Ga je naar een feestje en ben je nog aan het speuren naar paar prachtige hakken voor onder die geweldige jurk? Dan durven wij te wedden dat je deze vindt bij Michael Kors. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Michael Kors (@michaelkors) op

4. Chanel slingbacks 

De schoen met een subtiel hakje dat perfect is voor de zomer? Dan moet je echt even een kijkje nemen bij Chanel voor hun slingbacks. Deze schoenen zijn natuurlijk wel een hele investering maar het o zo waard. Wedden dat je over vijftig jaar nog steeds plezier hebt van het muiltje (als je er netjes mee omgaat natuurlijk en niet elke dag draagt)? Wij zouden kiezen voor de two-tone variant. Door de speling met kleurvlakken, lijkt je voet kleiner dan dat deze daadwerkelijk is. Slim gevonden van Gabrielle Chanel!

5. Laarsjes van & Other Stories

De perfecte laarsjes van leer die edgy én on trend zijn maar tegelijkertijd ook tijdloos? Dat is nogal een pakket wat lastig te vinden is. Of niet? Neem eens een kijkje bij & Other Stories. Eén van onze favoriete merken is een kei op het gebied van het maken van de mooiste schoenen en hun laarsjes zijn helemaal fantastisch. Of je nou met hak zoekt of niet en voor een stoer exemplaar wilt gaan of juist elegant: je vindt het allemaal bij & Other Stories. Het betaalbare prijskaartje is ook nog eens mooi meegenomen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door & Other Stories (@andotherstories) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top