Interior

H&M Home sluit de handen ineen met Poppy Delevingne voor een kleine interieurcollectie

H&M Home sluit de handen ineen met Poppy Delevingne voor een kleine interieurcollectie

Afgelopen week kon je al een kijkje nemen in het huis wat Poppy Delevingne deelt met zusje Cara in Los Angeles maar dat is natuurlijk niet de enige plek waar het model met regelmaat vertoeft. Ze heeft namelijk ook een fantastische woning in Londen die ze met smaak ingericht heeft.

Haar liefde voor interieur is niet onopgemerkt gebleven want de blondine heeft nu de handen ineengeslagen met H&M Home voor een minicollectie. Aanstaande donderdag wordt de At Home With Poppy Delevingne campagne, die geschoten werd in haar Londense stulpje gelanceerd en de bijpassende producten zijn ook vanaf die dag verkrijgbaar. De collectie past perfect bij het huis van Poppy: het is elegant en chic maar toch ook eclectisch en lekker toegankelijk. 

“Thuis is de plek waar je jezelf wilt omgeven met producten waar je een goed gevoel van krijgt. In deze collectie vind ik een heleboel items waar ik compleet verliefd op ben geworden. Het is ook geweldig om te werken met een opkomend interieurmerk dat zo’n breed assortiment aan verschillende stijlen heeft, vooral omdat ik dol ben op het mixen van kleuren, texturen en materialen”, zegt Poppy Delevingne.

Bekijk de campagnebeelden hieronder en shop de collectie is vanaf aanstaande donderdag!

 

Beeld: H&M Home
Deel dit artikel
Back to top