Interior

Neem een kijkje in Poppy en Cara Delevingne's waanzinnig kleurrijke huis

Neem een kijkje in Poppy en Cara Delevingne's waanzinnig kleurrijke huis

Stel je voor dat geld niet zo een probleem is en dat je, omdat je vaak naar de westkust van VS moet, daar een huis zoekt en je zusje in hetzelfde schuitje zit? Dan koop je toch gezamenlijk een fijn stulpje om all out mee te gaan qua inrichting!

Dat is precies wat Cara en Poppy Delevingne gedaan hebben. De twee modellen kochten een woning in Los Angeles en lieten deze opknappen met als thema 'kleurrijk tropisch'. Het resultaat is fantastisch. Cara's slaapkamer is heerlijk over de top dankzij een gigantisch custom made bed en is voorzien van een badkamer in Marokkaanse sferen. Poppy's slaapkamer is een stuk serener dankzij het gebruik van wit en lichtblauw. Om wel in de stijl van het huis te blijven, is achter het bed een behangetje te vinden met tropische vogels.

Het huis is voorzien van een mini nachtclub inclusief een stripperpaal, een fantastisch zwembad, een tipi-tent om buiten in te slapen, een 'playroom', een kleurrijke living en een tropische tuin. Nieuwsgierig naar de hele woning? Bekijk dan de video hieronder!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top