Fashion

Victoria's Secret heeft voor het eerst een transgender model gekozen om hun lingerie te tonen

Victoria's Secret heeft voor het eerst een transgender model gekozen om hun lingerie te tonen

Het gaat niet zo goed met Victoria's Secret. Na de show vorig jaar, kreeg het lingeriemerk een hoop kritiek over zich heen. Opnieuw liepen enkel superslanke modellen mee en hoewel de dames qua afkomst divers waren, zat er bijvoorbeeld geen transgender model in.

Toen Victoria's Secret marketing baas Ed Razek werd gevraagd of daar geen verandering in moest komen, zei hij nog: "No. No, I don’t think we should. Well, why not? Because the show is a fantasy." Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op en het merk is nu dan ook teruggekomen op deze beslissing. Het Braziliaanse transgender model Valentina Sampaio deelde een filmpje op Instagram waar ze op de set was voor de shoot van Victoria's Secret Pink lijn. "Never stop dreaming genteee", staat er bij de video. 

De vraag is natuurlijk of deze beslissing van Victoria's Secret is genomen om hun bedrijf te redden of dat ze het écht niet eens zijn met de uitspraken van Ed Razek. Of ze ermee het wankelende imago van het lingeriemerk kunnen veranderen, moeten we ook nog maar zien. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Valentina Sampaio (@valentts) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top