Beauty

Khloé Kardashian deelt haar zeer uitgebreide 'new mom beauty routine' + verklaart lange nagels

Khloé Kardashian deelt haar zeer uitgebreide 'new mom beauty routine' + verklaart lange nagels

De Kardashians worden constant gevolgd door camera's dus er goed uitzien, is te allen tijde belangrijk. Zelfs in hun eigen huis zijn er constant lenzen op hen gericht. Als iemand op de hoogte is van hoe je make-up kunt aanbrengen, dan zijn zij het dus wel. 

Khloé laat aan Vogue zien hoe zij als new mom haar beauty routine uitvoert. Terwijl de kleine True lekker in de rondte dartelt, gaat de jongste Kardashian zus uitgebreid aan de slag met foundation, concealer, bronzer, highlighter en contouring. Natuurlijk kan oogschaduw en lipgloss niet ontbreken.

Ondertussen vertelt Khloé grappige weetjes over haar leven. Zo onthult ze dat ze al jaren lange nagels heeft en dat ze niet van plan is daar verandering in aan te brengen, zelfs nu ze True heeft. "Mensen zeiden tegen mij: als je een kind hebt, dan moeten je nagels kort zijn. Je kant toch zo niet voor je kind zorgen? Het is gewoon vies om lange nagels dan te hebben."

Khloé's reactie (die maar weer bewijst dat ze de meest grappige van de zussen is)? "Als ik mijn eigen billen kan vegen met lange nagels, dan kan ik dit ook bij mijn kind doen. Bovendien kijk ik naar haar kont terwijl ik het doe, die van mezelf natuurlijk niet." Ha, duidelijke verklaring Khloé!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top