Beauty

Wij zijn fan van dit beautyproduct dat je een bruine kleur geeft zonder dat het er nep uitziet

Wij zijn fan van dit beautyproduct dat je een bruine kleur geeft zonder dat het er nep uitziet

Ieder zijn ding natuurlijk maar ik ben fan van de 'natuurlijke look'. Denk: niet overdreven veel make-up en een gezonde teint. Nu is het met dit weer nogal slecht gesteld met de hoeveelheid zon en dat terwijl een beetje kleur in de zomer wel zo fijn is. Voorheen was ik niet zo dol op zelfbruiners vanwege de oranje look en de lastigheid om het product goed aan te brengen.

Daar is nu verandering in gekomen. Online zag ik regelmatig Tan-Luxe voorbijkomen en ik besloot het merk een kans te geven. Ik kocht 'The Face Illuminating Self-Tan Drops' in de light/medium variant - dat vanwege mijn lichte huidskleur - en ging aan de slag ermee. Eéns in de drie of vier dagen mix ik drie druppeltjes van het goedje met mijn moisturizer en breng het aan op mijn gezicht en nek. Na een paar uur krijg ik een gezonde bruine gloed zonder dat het er nep uitziet. Mensen vragen of ik op vakantie ben geweest. Nee, dat had ik overigens ook niet erg gevonden...

Wat Tan-Luxe ook zo fijn maakt, is dat het product niet overweldigend ruikt naar een zelfbruiner. Het mooie flesje waar het in zit, is nog een bonus. Het kost wat, The Face Illuminating Self-Tan Drops gaan voor iets meer dan veertig euro de toonbank over, maar je doet er wel lang mee.

Naast de drops heeft Tan-Luxe ook andere mogelijkeden om hun zelfbruiner aan te brengen. Het is maar net waar je voorkeur naartoe uitgaat. Ons advies? Wil je een natuurlijke bruine huid, geef dan Tan-Luxe een kans. Je zal aangenaam verrast worden!

Tan-Luxe is verkrijgbaar bij DeBijenkorf.nl en Douglas.nl.

 
Beeld: Photo by Christopher Campbell on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top