Lifestyle

Taylor Swift en Katy Perry leggen strijdbijl neer en spelen samen in nieuwe videoclip

Taylor Swift en Katy Perry leggen strijdbijl neer en spelen samen in nieuwe videoclip

Zangeressen Katy Perry en Taylor Swift hadden sinds 2013 op z'n zachtst gezegd niet de meest innige band. Taylor beweerde destijds dat Katy een aantal van haar dansers zou hebben ingepikt voor haar eigen tournee, was het begin was van een flinke feud tussen de twee popsterren. Maar daar lijkt nu flinke verandering in te zijn gekomen...

Eerder plaatste Katy een foto op haar Instagram-account van een schaal koekjes met de tekst 'Peace at Last', wat aangaf dat de twee eindelijk de strijdbijl hadden neergelegd. Onder deze post plaatste ze de caption 'Feels good', waarna ze Taylor tagde in de post. Als locatie voegde ze de woorden 'Let's be friends' toe. Op deze manier liet Katy weten dat de twee dames het achter de schermen al langer goed konden vinden. Taylor antwoorde op de post met een reeks hartjes. Good for you, ladies!

Samen in Taylor's nieuwe videoclip

Vorig jaar nam Katy het initatief door haar rivale een olijfboompje met lief briefje te sturen voorafgaand aan de nieuwe wereldournee van Taylor. Het was dus al een tijdje goed tussen de twee, maar nu is de wereld getuige van de vriendschappelijke band tussen de dames. En hoe je dat als zangeressen het beste wereldkundig maakt? Door in elkaars videoclip te verschijnen natuurlijk!

En zo geschiedde. Katy speelt mee in de videoclip van Taylor's nieuwste single: You Need To Calm Down. Naast Katy maken een heleboel andere beroemdheden hun opwachting in de clip. Onder anderen Ryan Reynolds, Ellen DeGeneres, Laverne Cox en RuPaul kregen een rolletje in de nieuwe videoclip, die zich uitspreekt tegen homofobie.

Eind goed, al goed dus. Aan het eind van de videoclip omhelzen de twee dames elkaar terwijl ze verkleed gaan in pakken van een hamburger en een zak Franse frietjes. Fans speculeren al druk over een mogelijk duet tussen de twee, iets waar Katy zich al eerder over uitliet in de pers. Beide zangeressen zijn momenteel bezig met het maken van een nieuw album. Taylor Swift brengt haar zevende album 'Lover' in augustus uit, Katy Perry heeft zich nog niet uitgelaten over eventuele data waarop haar album uitkomt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top