Fashion

8 x de mooiste on trend zonnebrillen onder 55 euro

8 x de mooiste on trend zonnebrillen onder 55 euro

De zomer is begonnen en hoewel we tot nu toe erg wisselvallig weer hebben gehad, laat het zonnetje zich toch al vaak stralend zien. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus tijd om een goede zonnebril aan te schaffen! Want naast zonnebrandcrème wil je die in ieder geval altijd bij je hebben. Tijdens dat spontane terrasje of middagje strand wel zo handig...

Wanneer het op zonnebrillen aankomt, is het ten eerste belangrijk naar de vorm van je gezicht te kijken. Wat bij de ene gezichtsvorm mooi staat, zal bij de ander weer heel anders staan. Experimenteer, probeer en kijk goed welk model zonnebril jouw features het mooiste laat uitkomen. Ook belangrijk: bedenk of je voor een tijdloos model wilt gaan die niet uit de mode raakt, of een trendy exemplaar met gekleurde glazen. 

Een goede en stijlvolle zonnebril hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Sterker nog, er zijn genoeg fijne exemplaren onder de 55 euro. Wij hebben een aantal redactie favorieten verzameld waar niet alleen jij, maar ook je portemonnee blij van wordt. 

Retro zonnebril bij Mango.com

Ronde Cat Eye zonnebril bij Stories.com

Oranje Cat Eye zonnebril bij Stories.com

Ray-Ban Hexagonal Flat Lenses bij Na-kd.com

Retro zonnebril bij Mango.com

Zonnebril met metalen montuur bij Mango.com

Retro zonnebril met gele glazen bij Mango.com

Zonnebril met vierkant montuur bij Mango.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top