Lifestyle

Vrouw krijgt doodsbedreigingen na een boze blik van Beyoncé tijdens sportwedstrijd

Vrouw krijgt doodsbedreigingen na een boze blik van Beyoncé tijdens sportwedstrijd

Beyoncé heeft een trouwe schare fans, toepasselijk genaamd de Beyhive. Allemaal leuk en wel maar ze zijn wel érg fanatiek. Als het erop lijkt dat iemand Beyoncé in de weg loopt of pijn heeft gedaan, gaan zij meteen in de aanval zonder het complete verhaal te weten.

Dat laatste is maar weer gebleken deze week. Beyoncé was samen met haar man Jay-Z aanwezig bij een basketbalwedstrijd op uitnodiging van de eigenaar van die club en diens vrouw, genaamd Nicole Curran. Tijdens het spel leunde Nicole voorover om met Jay-Z te praten en er zijn beelden dat Beyoncé, die in het midden van de twee zat, daar nogal geirriteerd bij kijkt. 

Wat de reden is van Bey's boze blikken, is niet duidelijk maar haar fanbase kwam direct op voor hun koningin. Talloze meme's werden gemaakt en, nog erger, Nicole heeft haar Instagramaccount moeten verwijderen vanwege intimidatie en zelfs doodsbedreigingen ontvangen. 

Dat is niet mis natuurlijk. Ramona Shelburne, verslaggever van ESPN, legt op Twitter uit hoe de vork in de steel zit. Nicole wilde een goede gastvrouw zijn en vroeg tijdens het spel aan Beyoncé en Jay-Z wat ze wilden drinken. De rapper wilde een vodka met sodawater waarna zij vroeg of hij daar een limoentje bij wilde. That's it. 

Beyoncé staat erom bekend niet te reageren op allerlei onzin wat over haar geschreven wordt, denk maar aan het liftincident waarbij zusje Solange haar man zou hebben aangevlogen, en ook nu houdt ze de lippen stijf op elkaar. Wél plaatste ze beelden online van haar aanwezigheid bij de basketbalwedstrijd waarbij ze Nicole van de foto heeft geknipt.

In deze situatie had het wel aardig geweest als ze de boel even opgehelderd had en de Beyhive tot kalmte en redelijkheid had gemaand. Beetje jammer Bey!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top