Lifestyle

Rihanna maakt fans megablij door zich op dit project te richten

Rihanna maakt fans megablij door zich op dit project te richten

Dat Rihanna alles behalve stilzit, weten we. De zangeres slash alleskunner is afgelopen tijd druk geweest met het uitbreiden van haar succesvolle lingeriemerk en cosmeticalijn Fenty Beauty, en is daarnaast begonnen met het opzetten van haar eigen luxemodehuis in samenwerking met Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH). Zeker niet niks dus!

Brits eiland afgehuurd

Maar er is meer. Rihanna heeft naar verluid het Britse Osea Island afgehuurd om een nieuw album op te nemen! Een nieuw album! De rijkste zangeres ter wereld gaat zich weer richten op datgene waar ze in eerste instantie beroemd mee is geworden. Op Osea Island staat de Miloco Studios muziekstudio van producer Nigel Frida, waar ze haar nieuwe album op zal nemen.

Artiesten nemen hun album graag op het Briste eiland op, omdat het slecht bereikbaar is voor bezoekers. Door de golfslag is het op slechts twee momenten per dag mogelijk om het eiland te bereiken. Voor celebrities een heerlijk gevoel, even los van verplichtingen, paparazzi en het drukke artiestenleven.

De popster heeft familie uitgenodigd om met haar op Osea Island te verblijven. Zich vervelen hoeft ze in ieder geval niet op het eiland: rondom de studio zijn ook een zwembad, bioscoop, gym en meerdere huisjes te vinden voor familie en vrienden van de zangeres om te verblijven. 

Rihanna geeft fans hun zin

Hoewel ze wel een aantal keer de studio is ingedoken sinds haar laatste album Anti uit 2016, heeft ze zich vooral gefocust op haar lingerie,- kleding,- en cosmeticalijn. Toch namen fans er geen genoemen mee. Toen Rihanna vorig jaar een foto van zichzelf plaatste op Instagram vroeg een ongeduldige fan in de comments wanneer haar nieuwe album uit zou komen. De zangeres antwoordde met "2019", maar liet verder geen details los. 

We hopen dat we dit jaar nog een nieuw album van de zangeres kunnen verwachten!

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top